Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Centaurovia a Narni sa dohadujú o časti území na ich hraniciach. Centaurská vláda je ochotná nechať územie Narnom, aby zostalo zachované prímerie. Mollari sa stretáva s tajomným Mordenom, ktorý mu ponúka iné riešenie. Medzitým je na stanici zavraždený Garibaldiho informátor, ktorý mu pred smrťou chcel prezradiť cennú informáciu. Garibaldi vedie vyšetrovanie privádzajúce ho až k možnému ohrozeniu prezidenta pozemskej Aliancie. (majo25)

(viac)

Recenzie (2)

PKD 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento díl je pro mě osobně velmi srdcebolný,neb je zde naposledy můj nejoblíbenější velitel B5,J.Sinclair. Nic proti jeho nástupci Tronovi:) ale Sinclair JE prostě Sinclair. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľčo epizóda Znamenia a predtuchy iba otvárala a nepriamo uvádzala do budúcej problematiky, epizóda Kukla už začína bortiť staré, aby mohlo výjsť na svetlo nové. Sinclair sa lúči, aby mohol nastúpiť nový komandér (Sheridan). Do toho sa montuje tajomný Morden a prvýkrát vidíme už aj prácu a silu Tieňov. Na Zemi sa zasa po atentáte na prezidenta Santiaga a sprisahaní na stanici B5 dostáva na čelo Zemskej aliancie nevyspytateľný viceprezident Clark. Skvelá epizóda predznamenávajúce mnohé. ()

Reklama

Reklama