Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lorelai a Rory idú ráno k Lukovi na raňajky. Lorelai sa sťažuje, že nemá už tri dni spodnú bielizeň a ide teda naostro. Rory je zdesená a navyše sa musí ospravedlňovať za to, že sama prala. (TV Doma)

Recenzie (2)

bubun odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Poněvadž jsem tuhle epizodu nesehnala v originále, musel mi stačit dabing. "Rory" s matkou a Deanem sledují Willyho Wonku a továrnu na čokoládu. V dabingu Umpa Lumpové = Lojzíci. Proboha proč?! ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kiss and Tell je zatiaľ prvá epizóda, ktorej musím udeliť plný počet. Bolo to tak neskutočne vtipné, toľko som sa nasmiala😄 a zároveň to bolo celé také sweet a to doslova. Pizza & popcorn, candy, peanut butter, chocolate & cake a jeden obyčajne neobyčajný filmový večer u Gilmore Girls😉, na ktorý je pozvaný aj jeden špeciálny hosť. Aká náhoda, aj ja mám v pláne pozrieť si v najbližších dňoch film Willy Wonka & the Chocolate Factory!! Tu by som fakt ani nevedela vybrať najlepšiu scénku. Bonusom sú dekorácie Autumn festivalu. Minule som akurát čítala, že Gilmore Girls je perfektný seriál na jeseň🍁🍂. ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama