Reklama

Reklama

Braddock: Nezvestní v boji 3

  • Česko Braddock: Ztracen v boji (viac)
Trailer

Plukovník James Braddock (Chuck Norris) žije dvanásť rokov v presvedčení, že jeho vietnamská manželka Lin Tan Cangová (Miki Kim) zahynula aj s ich synom Vanom (Roland Harrah III) v apríli roku 1975 počas nepokojov vo Vietname. Braddock síce spočiatku odmieta veriť, že by to mohlo byť inak - ale po rokoch získa jasné dôkazy o tom, že jeho manželka a syn ešte žijú! Rozhodne sa preto podstúpiť náročnú cestu do Vietnamu, aby oboch našiel a priviedol do Spojených štátov. Vietnamský generál Quoc (Aki Aleong) však dostane z Braddockovej misie veľký strach a pokúša sa ju všetkými prostriedkami prekaziť... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (9)

  • V záběru ze začátku filmu, kdy si muž obléká zelenou košili, okolo projíždí džíp z Braddockem (Chuck Norris). Ten však v té době ještě neměl být ve městě. (Terva)
  • Příběh se časově neshoduje z dílem druhým. V tom je totiž Braddock (Chuck Norris) z dalšími vojáky vězněn od roku 1972 až do roku 1982. Tento příběh se ale odehrává těsně po ukončení války v roce 1975. (Terva)
  • Ve scéně, kdy Braddock skáče z letadla, má na padáku připevněno bezpečnostní lano. V jednom z dalších záběrů má však modernější padák, u kterého není po pojistce ve formě lana ani stopa. (Terva)

Reklama

Reklama