Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Montalbanovu dovolenku preruší neobvyklý prípad zaškrtenej 70- ročnej prostitútky. Prípad je o to kurióznejší, že žena bola vydatá a  aktívne vykonávala remeslo i v tomto pokročilom veku. Napriek tomu, že všetci v mestečku o tom vedeli, zdalo sa, že ju nikto za to neodsudzuje a vo svojom okolí bola obľúbená. O to ťažšie bolo pre komisára Montalbana prísť na to, kto by mohol mať záujem ju zavraždiť... (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

vendix 

všetky recenzie používateľa

Dlhoočakávané pokračovanie Montalbana v českom preklade! Krása! Dočkali sme sa a nesklamal. Opäť hlboko prepletený nejednoduchý dôkladne premyslený dej so sprievodnými príbehmi obyčajných ľudí a ich sicílskych životov, ktoré ma vždy fascinovali a ktoré ma vždy VŽDY budú baviť... nevtieravo zaujímavo prekvapivo autentické, ĎAKUJEM za možnosť pozrieť si to v zrozumiteľnej reči :) a vychutnať si pre mňa novú časť! ()

Faustka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Případ, který mě bavil. Řeší se tu vražda staré prostitutky, která za celý svůj život nikomu neublížila, ale po jejím násilném úmrtí se jí stejně dostane hanlivého označení „botta nonna“, jako kdyby ostatní obyvatelé města Vigaty byli bez poskvrnky. Sprostých podezřelých přibývá a vyšetřování se komplikuje. A komu se nakonec podaří rozřešit tento zapeklitý hlavolam? K nemalému údivu komisaře Montalbana se to výjimečně poštěstí přihlouplému Catarellovi, který by za svého šéfa i dýchal „pane doktor, pane doktor“ a to díky jednomu darovanému krimi filmu. ()

Reklama

Galéria (15)

Reklama

Reklama