Reklama

Reklama

A Thousand Miles Behind

Trailer

Obsahy(1)

Preston Avery (Jeffrey Doornbos) se snaží vypořádat se ztrátou manželky a dcery. Cítí se izolovaně a osamoceně. Jednoho dne se mu před vchodem do domu záhadně objeví motorka a to ho přiměje, aby utekl ze života a vydal se na cestu po Kalifornii. (Dalfor)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Trápna plochá sprostosť o ničom. Ani jeden moment nezodpovedá niečomu, s čím by človek vedel splynúť a chápať ho. Škoda hľadať prijateľný komentár k danému skutku udalosti, spadajúci pod tento brak. Veď hlavný hrdina nevedel preukázať stav, ktorý bol hlavným dôvodom celého zmyslu o ktorý tu presne šlo. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"A Thousand Miles Behind" možno nie je film pre každého, no na mňa táto malá nenápadná dráma celkom slušne zapôsobila. Myslím si, že má niekoľko dobrých postáv, má v sebe dobré dramatické momentky, no najmä je to film o tom, kde je potrebné nájsť cestu, ako sa zbaviť obrovského žiaľu a bolesti. A niekedy je to veľmi ťažké. Najmä ak v jeden moment človek príde o všetko, čo robilo jeho život plnohodnotným. Scénka v bare, kde vybuchne na toho mladého chalana je veľmi úprimná. A súhlasil som s ním, že sadať si za volant pod vplyvom alkoholu nie je nikdy dobrý nápad a môže to skončiť všelijako. Možno by ma pri filme potešilo keby sa dočkáme ešte aj novej love-story... no na druhú stranu to nebolo nejako vnútorne potrebné. Rola Tracey je tu trošku iná a podľa mňa veľmi dobre vie Prestonovi pomôcť, aby sa dokázal vyrovnať so skutočnosťou a zobrať svoj život opäť do svojich rúk. A nikto nepovedal, že potom už neostali v kontakte. Niektorá bolesť nás dokáže zlomiť. A je dôležité nájsť cestu, ako sa nenechať zlomiť, ale ísť ďalej a pokračovať. Pre mňa úprimný film, ktorý stojí za vašu pozornosť. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Galéria (10)

Reklama

Reklama