Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Závada v holoprogramu Vica Fontaina přivede posádku k odvážné loupeži v kasinu. (SkyShowtime)

Recenzie (5)

sirien odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Naprosto zbytečnej a otravně nudnej simulátorovej filler. Váhal sem mezi odpadem a 1*, ale za ten Siskův zakomplexovanej rasově uvědomělej proslov v tom star treku v němž by tyto problémy měly být zapomenutou a PŘEKONANOU minulostí to je jasná volba (jakože nic proti sociálnímu aktivismu v SF obecně a ST konkrétně, ale tohle fakt neni ten správnej způsob). ()

stefko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vic Fontaine Seven pred tym nez na platno dorazila vynovena Ocean's Eleven. Toto mi v ST sice fakt nechybalo ale je to solidne spravene. V holodekovych castiach DS9 vynika. Avery Brooks si tuto cast urcite uzival, jednak dosla na pretras jeho oblubena agenda cernoskych prav v USA 60tych rokov, a tiez, kedze je profesor hudby, dostal konecne moznost zaspievat si. Taktiez sme zistili ze Ezri, i ked v mnohom nema na Jadziu, ma riadne dobre nohy. Ale ... zuri tam vojna s Dominion a o tej sme uz par casti nepoculi nic ... ()

Reklama

Galéria (1)

Zaujímavosti (1)

  • Doktor Bashir (Alexander Siddig) si v holoprogramu, který je zasazený do dvacátého století, objednává vodku 'stirred not shaken', což znamená 'promíchat, netřepat'. Touto frází paroduje a zároveň odkazuje na sérii Jamese Bonda a jeho vodku 'shaken not stirred' alias 'protřepat, nemíchat'. (Honzíno)

Reklama

Reklama