Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel sa chystá na rande s Kashom, hercom zo seriálu Dni nášho žitia, kde hrá aj Joey. Keď sa o tom dozvie Ross, žiarli a je naštvaný. V kaviarni potom náhodou stretne Monu, s ktorou sa zoznámil na svadbe Monicy a Chandlera, a Rachel ich spolu zahliadne. Phoebe navštívi Monicu v práci. Zoznámi sa tam s jej novým pomocníkom Timom a začnú spolu chodiť. Po čase sa Monica rozhodne Tima prepustiť, pretože podľa nej sa na prácu kuchára nehodí. A ani Phoebe nie je so svojím novým priateľom spokojná... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

filip289 

všetky recenzie používateľa

Skvelá časť ktorej kraľujú hlavne sekvencie s Chandlerom a kolegom Bobom (Chris Parnell), ktorý si myslí, že Chandler nieje Chandler, ale Toby. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (11)

  • Monika (Courteney Cox) představuje Phoebe (Lisa Kudrow) Tima (Kevin Rahm) a říká, že je její nový "su-šéf", v originále "sous-chef". Phoebe si myslí, že Tim je Moničin šéf, načež jí Tim řekne, že je to právě naopak, protože "su" je francouzsky "pod". Je zvláštní, že jí to musel vysvětlovat, když Phoebe francouzsky umí. (Michael02)
  • Táto epizóda bola venovaná na pamiatku Richarda L. Coxa staršieho, otca Courteney Cox. (Pat.Ko)
  • V scéne, kde sa Phoebe (Lisa Kudrow) ponáhľa do kuchyne, aby sa rozišla s Timom, môžete nakrátko vidieť ruku, ktorá drží dvere. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama