Reklama

Reklama

Pri interview s redaktorkou známeho televízneho časopisu si Joey vymýšľa, že si všetky dialógy pred natáčaním pripravuje sám. To natáčací štáb nemôže nechať len tak a za jeho klamstvá mu neváha pripraviť dokonalú pomstu. Postava, ktorú Joey v seriáli stvárňuje, Drake Ramoray, v najbližšej epizóde podľa scenára náhle umiera ... (TV Doma)

(viac)

Zaujímavosti (12)

  • Tom Selleck (Richard Burke) slúžil na 160. pechote národnej gardy kalifornskej armády počas vietnamskej éry (1967 - 1973), nikdy však nebol nasadený do Vietnamu. (Pat.Ko)
  • Keď Chandler (Matthew Perry) položí ruku na Eddieho (Adam Goldberg) pažu, jasne vidíte, že časť prostredníka Matthewa Perryho chýba. Stratil ho, keď bol omylom zavretý vo dverách, keď mal 3 roky. (Pat.Ko)
  • Joey (Matt LeBlanc) říká, že v příštím díle pojede do Jižní Ameriky za svým nevlastním bratrem. V epizodě Joeyho nový mozek (2001) je představen Stryker (Eric Rutherford), dvojče Drakea, Joeyho seriálové postavy. (griph)
  • Scenárista seriálu Tak jde čas (od r. 1965) James E. Reilly si zahrál sám sebe. Bylo to jeho jediné vystoupení před kamerou. (Kulmon)

Reklama

Reklama