Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Po dokončení výcviku se tým Platýsů vrací na pláž. Tam je čeká spousta adrenalinem nabitých záchranných akcí i lehčích vtípků. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (8)

Záchranáři z Malibu: Seriál (2019) 

Detský Baywatch z produkcie Netflixu dopláca práve na to že je z produkcie Netflixu. Príšerne nasilu pchaná politická gender femini ideológia dojem z celej série strašne kazí, nie žeby bez toho išlo o zaujímavý seriál. Ak túžite vidieť chlpaté podpazušie amerického teenagera v každom piatom prestrihu, neuveriteľne trápny humor a v podstate príbeh, v ktorom asi časti majú šancu upútať ešte aj pozornosť tých ktorým je seriál určený neváhajte. A nemajte obavy. Biela laň napokon čaru čierneho alfasamca podľahne. Úbohé deti, ktoré na toto narazia. ()

Fresh Off the Bus (2019) (E01) 

Rasisti zo streamovacej služby Netflix pri predstavovaní postáv iba pri Tylerovi spomenú že je "white guy", ostatní asi rasu nemajú. Bez pilotného príbehu sa divák toho priliš veľa o postavách nedozvie čo je ďalšou nevýhodou pre človeka ktorý natrafí na seriál skôr ako na pilotný diel. ()

Escape from Party Beach (2019) (E02) 

Má to aj svoje výhody pozrieť si takuto úžasnú komédiu pre násťročných američanov, človek si tak urobí dobrý obraz o vyspelosti tejto časti sveta.A zvýši si percento nízkych hodnotení. Za zmienku stoja zábery na bláž, ktoré kopírujú tie z Pobreznej hliadky či Modrého pacificu, ale toto je seriál na úrovni hlavneho vysielacieho času na Nickelodeone pre deti ktoré už nebavia rozprávky ale ešte aj Kobra 11 je pre nich náročný psychologický triler. ()

The Splash and the Furious (2019) (E03) 

Aj pre vekovú dostupnosť od 7 rokov je gender femini agenda povinnosťou a tak Dylan povie že celé generacie zien o tom snivali a skuter sa pokazí vtedy keď ho riadi chlapec Tyler a nie dievča a chudák Dylan už nebude "female captain". Takže, len aby sa nezabudlo, female captain je cool Kapitán Danko je na smiech...toto sa vtláča už do 7 ročných mozočkov. Čo by súdruhovia v USSR dali za takúto agitku kedysi, oni si museli vystačiť s iskrickami a pioniermi... ()

Stranger Flings (2019) (E05) 

Z 5 epizód sa dej ešte iba druhej týka párty, povinný čiernobiely pár Netflix nevynechal a zlatým klincom sú upratovači či servírka - belosi. Veľmi starostlivo vštiepovaná podradenosť pre deti ktoré majú tú smolu že sa narodili bielym rodičom...Liberálnych rasistov skrátka neznášam. ()

With a Little Kelp from My Friends (2019) (E06) 

Celoživotná trauma liberálov z Netflixu sa tentokrát sústredí predovšetkym na zrušenie patriarchátu, feminizmus a ako inak všetko vyrieši afroamerický alfasamec z ktorého tečie biele dievča. Je obrovským šťastím pre 7 ročné dievčatá že vedia, kde si majú hľadať chlapcov. Namiesto obdivovania starších spevákov si vďaka tejto gender ideológii ihneď vyhliadnú osadníka z Katanu ktorý si myslí že sopel visiaci z nosa sa utiera do rukáva a nie do hygienickej vreckovky...neskutočne primitívne, ďaleko horšie ako agitácia vedúcich v pionierskych táboroch. ()

Pier Pressure (2019) (E07) 

Ak túžite vidieť chlpaté podpazušie teenagera asi nikde nebudete mať lepšiu možnosť ako v tomto seriály. A nezabudnite, ak existuje chlapčenské bratstvo je to sexistické, ak si ťapnú rukami dve dievčatá ale odmietnu si ťapnúť s chlapcom je to rovnosť pohlaví. Aj takéto perly plné inteligencie a genderovej rovnosti ponúka americký Netflix. Celkovo nám USA v poslednom čase predkladajú množstvo príkladov toho ako u nich všetko funguje dokonale 😂. Druhá hviezdička za náznak o čosi lepšej zápletky. ()

Every Rose Has Its Thornton (2019) (E08) 

Všetci dospelý sú idioti iba teenageri sú lietadlá, páchateľ ktorý pomáha bohatému mužovi zdiskreditovať deti z Valley je pochopiteľne beloch, čierny chlapec zachráni bieleho chlapca, ktorý je podstatne fyzicky vyspelejší hravo porazí páchateľa a hlavného zloducha nakoniec pochopiteľne zastavia dve dievčatá. Z tohto sa smejú už aj teenageri, ale gender rovnosť musí byť a preto nie je žiaden zločinec čiernej farby pleti. Koniec koncov, stačia ich tisícky v uliciach Minneapolisu a iných amerických miest v skutočnosti a to že producenti Netflixu žerú seno je síce jasné každému, ale podobná ich produkcia to iba zvýrazní. ()

Reklama

Reklama