Reklama

Reklama

Likvidátori

Trailer

Thomas McKenzie (Scott Adkins), bývalý americký federálny agent, musí opustiť program na ochranu svedkov a vystúpiť z utajenia, keď traja lupiči následkom chybnej adresy omylom prepadnú jeho dom v Londýne. Keď v nutnej sebaobrane všetkých zabije, správy o tejto udalosti v médiách zaktivizujú jeho prenasledovateľov a pošlú najnebezpečnejšieho európskeho zabijaka Bishopa (Wade Barrett), aby Thomasa zabil. Ten sa dáva na útek, keď sa však dostane do ohrozenia život jeho 8-ročnej dcéry Carly (Lily Ann Harland-Stubbs), odhodlaný otec sa s ňou musí dostať do bezpečia skôr, než ho vypátrajú ľudia, pred ktorými sa skrýval. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Uživateľ Yoshitsune zmazal svoj príspevok.

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

zatím jsou jen z googlu, tak to už nebude trvat dlouho a budou kvalitní. 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Yoshitsune

Každopádně Bitka v kuchyni skvělá, bitka v lanovce rovněž plus dva finální fighty jako highlighty. Tady asi nemá cenu hodnotit nějakej příběh, originalitu nebo herecký výkony :-)

na príspevok reagoval Lacike

Uživateľ Yoshitsune zmazal svoj príspevok.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Hmm přemejšlím jak to ohodnotit. Je to taková tradiční béčková vocasárna, není na tom nic výjimečnýho, ale souboje jsou snad ty nejnadupanější a nejpřehlednější, co jsem v tomhle roce zatím viděl.

na príspevok reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Uz to vyslo v super kvalite bez otravnych mravcov v obraze.

Pozrel som si jednu bitku a vyzera to super. Na Florentina to nema, ale urcite to stoji za to.

Reklama

Reklama