Reklama

Reklama

Antariksham 9000 kmph

  • India అంతరిక్షం (viac)

Recenzie (3)

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Na rozdiel od ostatných sa mi tento film veľmi páčil, bude to asi tým tým, že som dospievala na Star treku a Deep space nine a iných sfi fi, videla som dokonca aj Majku z Gurunu, takže čo sa týka vesmíru, verím tomu čo mi ukážu a treba povedať, že toto bolo dosť realistické. Príbeh pekný, ako inak s vlastneckými okienkami, prepletený piesňami a na hlavný dej nadväzoval aj maličký príbeh lásky. Čo viac si priať. Veľmi pekné, chvíľami som ani nedýchala a priala som si, aby to malo happy end. Varun Tej bol malá čerešnička na torte... ()

Tipko 

všetky recenzie používateľa

Na tomto filme o hľadaní indickej družice vo vesmíre a ceste na mesiac sa mi páčila réžia, aj kamera. Niektoré momenty pôsobili silne emotívne. Tiež myšlienka vlastenectva a prinesenie obety za národ je myslím aj pre nás Slovákov, veľmi inšpirujúca. Film je zároveň aj podnetom pre budúcich astronautov letieť na mesiac a založiť tam stanice kvôli novému miestu k životu, no neviem, či je to dobrý nápad. ()

Xarxees 

všetky recenzie používateľa

Na to že nejsem fanda Indických filmů, na které koukám, když už si fakt nemůžu nic vybrat, tak tohle nebylo zas tak špatný. O Indii je známo, že jejich filmy prostě jsou vlastenecké a tento není výjimkou, spíš naopak - prostě takový: "Nic než národ". Ale to se dá pochopit, korejské a japonské filmy také mají "svojí" mentalitu. Co se týká realističnosti, moc bych to nerozebíral, protože existuje spousta horších shit filmů než tenhle. Nepřipadá mi, že by to tvůrci nějak moc přeháněli s efekty, ale na druhou stranu, nejsou až tak fantasmagorické. Dost věcí je přestřelených (cesta na měsíc) atd., ale dost jiných docela věrně zobrazuje real. Hudba je kapitola sama pro sebe - podle mne jen podtrhuje nadšení Indických filmů a do hodně situací prostě dobře zapadá. Asi mne indická provenience nezačne zajímat víc než dosud, ale už se nebudu na první pohled na tyhle dílka dívat s despektem. Hlavně si uvědomme, že je to film - ne dokument. Hodnocení typu odpad! - si tenhle film určitě nezaslouží. Na to jsou tu jiní adepti. ()

Reklama

Reklama