Reklama

Reklama

Balthazar

(seriál)
Francúzsko, (2018–2023), 32 h 58 min (Minutáž: 48–59 min)

Hrajú:

Tomer Sisley, Hélène de Fougerolles, Constance Labbé, Yannig Samot, Philypa Phoenix, Côme Levin, Caterina Murino, Pauline Cheviller, Augustin Ruhabura (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(38)

Obsahy(1)

Tváří v tvář sérii složitých případů vražd se nová policejní velitelka Héléne Bach musí naučit pracovat s brilantním, ale zároveň podrážděným Raphaëlem, který dokáže přimět mrtvé mluvit jako nikdo jiný. (Voyo)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (3)

Balthazar (2018) 

Vynikajúci seriál, ktorý má svoje prehnané veci a humor, niekedy nevhodný, ťahá až do nevhodnosti, ale práve tým je Balthazar špecifický. Seriál prináša hlavne veľmi zaujímavé prípady, no a potom tá línia osobných životov a ich tajomstiev je tak pomaly odhaľovaná, že človek jednoducho chce pozerať ďalej, aby na konci tretej série ostal maximálne šokovaný, ako to bolo celé pripravené. Samozrejme len vtedy, ak si dopredu neprečíta obsahy ČT, ktoré odhaľujú často viac, než je treba, a to aj v kľúčových momentoch. Takisto funguje skvelí dvojka s komisárkou a po jej nepochopiteľnom odhodení producentmi po 3. sérii som mal veľké obavy, či to na kvalite neuberie, avšak nie. Dokonca si tvorcovia pripravili ďalšie skvelé prekvapenia a napínavé časti. ()

Krvavá svatba (2020) (S03E08) 

Krvavá svadba bola aj v Game of Thrones a bola to jedna z najlepších častí vôbec. A to isté platí aj o tejto časti. Jeden z najlepších dielov v rámci seriálov vôbec, pretože ak to má človek napozerané dopodrobna, stále ostane veľmi prekvapený, ako to vymysleli. Ale hlavne netreba čítať obsahy ČT! ()

Pokud to nejsi ty (2022) (S04E08) 

Ďalší záver sezóny, ktorý už po príliš vtipkujúcom Balthazarovi prináša napätie a v tom napätí naozaj len hádanie, ako to celé bolo. A príde aj prekvapenie, ktoré núti pozerať ďalej. ()

Reklama

Reklama