Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ellie Hartmanová je šikovná pekárka, ktorá vo svojom malomestskom obchode vyrába preslávené vianočné koláčiky. Jedného dňa sem z veľkomesta zavíta nový generálny riaditeľ Nick, ktorý prekypuje nápadmi, ako zmodernizovať výrobu a poprepúšťať zamestnancov. Ellie chce Nicka naučiť nielen to, ako upiecť úžasné zákusky, ale mu tiež ukázať, že úspech v podnikaní závisí predovšetkým od ľudí a nie od strojov. Na stretnutiach so zamestnancami a obyvateľmi mestečka či na návšteve potravinovej banky Nicka prekvapí, že ľudia sú všade milí a láskaví. Napriek tomu naďalej preferuje automatizáciu výroby pred ľudskou prácou. Ellie, ktorá je presvedčená o opaku, sa snaží bojovať so svojimi citmi. Do Nicka sa zamilovala navzdory jeho postojom a teraz sa musí rozhodnúť, či mu bude veriť nasledovať ho, alebo naopak, či sa jej oplatí riskovať a premeniť svoje sny na skutočnosť. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

Apanatschi 

všetky recenzie používateľa

Najmilší na tomto filme sa zdá fakt, že to natáčali v skutočnej malej pekárničke a to počas prevádzky! Aspoň tak to tvrdí ústredná herecká dvojica - a dosť presvedčivo. :-) https://www.youtube.com/watch?v=FKPjhErqKAo A najrozprávkovejšie sa mi tam zdajú pracovné vzťahy manažment-zamestnanec.Čo viac si môžeme priať? Aspoň na Vianoce takúto pracovnú idylku. :-) ()

anicca 

všetky recenzie používateľa

Ťažko tento film kritizovať. Je dosť plytký, veľmi predvídateľný, herecké výkony nie sú najlepšie. Ale vždy si hovorím, že po tomto žánri predsa siahnu ľudia ktorým vyhovuje, tých uspokojí jeho presladená atmosféra a milovníci vianoc sa pokochajú tonami vianočných dekorácií. Ostatní predsa nebudú mrhať časom a tým pádom sa môžeme zdržať negatívnych slov. ()

Reklama

modranka 

všetky recenzie používateľa

Jediný prínos tohto filmu je v tom, že som si n nete dohľadala chutný estónsky vianočný koláč, ktorý sa v pekárni piekol... herci ma vôbec nepresvedčili, že Vianoce myslia vážne, scéna pôsobila umelo... iba logická poznámka: Kedy sa Ellie venovala práci v pekárni v predvianočnom čase, kedy vyrábala vence do stánku, ktorý prevádzkovala a už vôbec kedy tie veci v stánku predávala... nič nemohla robiť dobre... ()

NikiVai 

všetky recenzie používateľa

Od vánočních filmů nečekám nějaké veliké umění ani zajímavé příběhy. Jde mi spíš o tu atmosféru a o milou podívanou u které se dá dobře odpočívat. A tenhle film splnil obojí. Jako jo, je to klišoidní, povrchní, v podstatě o ničem, Nick mohl být větší sympaťák, ale jako dospělácká pohádka to plní svůj účel. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama