Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keby hľadala Bridget Jonesová väščiu smoliarku než je ona sama, s Kate (Emilia Clarke) by trafila klinec rovno po hlavičke. To dievča síce vyzerá ako roztopašný čertík, v skutočnosti však priťahuje problémy všetkého druhu – nerozumie si s vlastnou rodinou, nevyzná sa sama v sebe, nevie si nájsť normálneho chlapa a navyše pracuje v obchode s vianočnými dekoráciami. Oblieka si škriatkovský kostým, cinká rolničkou a v hlave sa jej stále točí vianočný hit Georga Michaela Last Christmas. A hoci pred rokom pri komplikovanej operácií balansovala na hrane života a smrti, druhú šancu vôbec nevyužíva tak, ako by sa očakávalo. Okázalo na všetko kašle a vyberá si v živote vždy tú najjednoduchšiu cestu. Všetko sa ale zmení, keď spozná záhadného mladíka, ktorý sa jej stále častejšie pletie nielen do cesty, ale aj do života. A hoci Kate neplánuje nič meniť, pod vplyvom tohto chlapca a magických svetiel vianočného Londýna, sa aj jej predčasne zatvrdené srdce začne pomaličky roztápať. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (274)

pepo 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo velmi pekny gycik. Tvorcovia sa chystaju chytit prilis zajacov naraz, no v konecnom dosledku to vobec nevadi, pretoze to cele drzi na svojich pleciach vyborna Emilia Clarke (nemyslel som, ze toto slovne spojenie niekedy napisem). A ten prepierany zaver film hadze do omnoho zaujimavejsej perspektivy. Akurat mam pocit, ze keby pointa prisla niekde v polovici, mohlo to byt omnoho silnejsie aj dojimavejsie. 7/10 ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

"Normální neexistuje. Je to hloupé slovo." Už pro tu titulní píseň, kterou miluju a vlastně celý soundtrack, se tomu filmu dá hodně odpustit. Naštěstí tohle není třeba, byť je to docela podpásový emoždímač. Ale Emiliin úsměv prostě za to stojí. Vánočního gibbonka chci! "Napíchnu si tě na ptáka!" 3,5* ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Paul Feige ma nikdy nebavil a toto je ďalší s jeho nudných filmov. Polku filmu som prezýval, citeľne tu chýbal lepší príbeh, zaujímavejšie alebo zábavnejšie pasáže a až zvrat pred koncom filmu to trošku oživil, inak to bola väčšina nuda a všetok humor išiel hodne mimo mňa. Emilia fajn, príbeh fajn, záver fajn, ale ako celok premárnená šanca. 60% - 3* ()

Pajky3 

všetky recenzie používateľa

Žádný vánoční zázrak se nekonal, byla to taková obyčejná romantika. Fanoušci Emilie Clarke si to nejspíš užijou, ale pochybuju o tom, že by se z toho měla stát další britská vánoční klasika. Uznávám, že závěrečný twist mě nenapadl, ale pak mi přišel naprosto logický. Navíc mě iritovala postava Emmy Thompson a její snaha o východní přízvuk. ()

Cimr 

všetky recenzie používateľa

Když spojíte Bridget Jonesovou s Láskou nebeskou, přidáte obchůdek s vánočními předměty v zasněžené Covent Garden, hity George Michaela a jednu životní smolařku, co možná konečně našla tu pravou lásku, musí z toho vzniknout báječná britská vánoční komedie! A když k tomu ještě navíc přidáte jugoslávské uprchlíky, černošské lesby, brexit, mulaty a černochy, bezdomovce, transsexuály, transplantace srdce, dějové twisty, mystiku, primitivní "americký" humor (ptačí trus v oku, pád do odpadků), love story mezi Číňankou, co se jmenuje Santa, a podivínem s neustále otevřenou hubou, co je profesorem přes zelí, spoustu scén a nápadů vykradených z jiných filmů a přehrávající obočí Emilie Clarke, které roli trapné smolařky nevěříte ani na vteřinu..., tak to možná celé úplně poserete a zbude jen podivný ezoterický miš maš, co vánoční atmosféru nenavodí ani kdybyste si ho pustili čtyřiadvacátého večer pod stromkem. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (15)

  • Film sa odohráva v roku 2017 (aj keď bol natočený v rokoch 2018-19). V tomto kontexte by „posledné Vianoce“ znamenali 25. december 2016. V ten istý deň zomrel hudobník George Michael. (Arsenal83)
  • Hneď v úvodnej scéne je uvedené: Juhoslávia, 1999. V roku 1999 však Juhoslávia neexistovala, rozpadla sa v roku 1992. Vtedy existovala už len Juhoslovanská zväzová republika (JZR), ktorú tvorilo Srbsko (vrátane bývalých autonómnych oblastí Vojvodina a Kosovo) a Čierna Hora. (Arsenal83)

Reklama

Reklama