Reklama

Reklama

Do pokojného newyorského rána zasiahne výbuch bomby v obchodnom dome. Terorista, ktorý sa predstaví ako Simon (Jeremy Irons), žiada, že chce jednať iba s polcajtom Johnom McClaneom (Bruce Willis). A čoskoro s ním začne hrať smrtiacu hru, aby Johna totálne zničil. Prikáže mu ísť do Harlemu s transparentom: Neznášam negrov. Pred lynčom Johna zachráni černošský obchodník Zeus Carver (Samuel L. Jackson). Po chvíli dá Simon Johnovi novú úlohu – v jednom z vagónov metra je ďalšia bomba. Ide o blázna, alebo o pomstu proti Johnovi? Alebo sa za všetkým skrýva niečo iné a Simon potrebuje odpútať pozornosť polície, aby nemohla zasiahnuť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (754)

Rob Roy 

všetky recenzie používateľa

Hmm... Smrtonosná past se snaží být čím dál tím akčnější, Bruce Willis stále drsnější a postavy stále vtipnější. Ale už to začíná působit příliš uměle. Wilis přežije snad všechno a už se o něj ani nebojíte. Docela slušný záporák Jeremyho Ironse (ale začínám mít pocit, že si padouši stále více zakládají na vnějším vzhledu než na charakteru). Ale pořád to je solidní zábava a Mctiernanova režie je dobrá. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa rovnako atraktívna ako dvojka, ak nie viac! Výhodou je hlavne prostredie a samotný obrovský a pár menších dejových zvratov. Veľmi premyslené hádanky, ktoré musí Willis spolu s L.Jacksonom (potešil a priniesol osvieženie) vyriešiť, čo mi pripomína Indianu Jonesa v meste. Trošku mierne naivné, ale inak veľmi solídny nárez! 90%. ()

Reklama

Lynn 

všetky recenzie používateľa

Můj nejoblíbenější díl ze smrtonosné trilogie. Jednička byla geniální ve své době, dnes už "jen" klasika, dvojka trošku slabší. Trojka má vynikající (i když ne naprosto originální) nápad, kvalitní obsazení - B. Willisovi hodně šlape na paty S.L. Jackson, a záporákovi J. Ironsovi to fakt žeru. Pro mě neoddiskutovatelných 5*. ()

xxmartinxx 

všetky recenzie používateľa

Bylo nějak tak jasné, že k jedničce se to nepřiblíží... Nakonec to ale bylo nebezpečně blízko, což je opravdu milé překvapení. Oproti mírně nijaké dvojce opět záplava hlášek, výbuchů a německých superpadouchů. Bruce Willis si je všechny dává a Smrtonosná past 3 je tak skvělým akčňákem na zahnání dlouhé chvíle. 80% ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Kdyz to nestihnes ty stihnu to ja kdyz to nestihnu ja stihnes to ty a co kdyz to nestihneme oba? no pak jsme v prdeli tohle pokracovani kultovni akcni serie uz mi tolik nesedlo porad se vyborne hlaskuje Willis dostal zdatnyho partaka v osobe Jacksona ale par vytek uz k tomuto filmu mam za prve pribeh uz mi tolik nesedi zkratka zaporak ma az tak prehnane genialni plan ze uz snad neni ani uskutecnitelnej a tim jak si z Mc Clanem hraje ale nezabije ho z toho dela spis Bondovku nez Die hard a Jeremy Irons mi proste nesedl desne prehrava a toho zaporaka proste nezvlada taky me trochu nastvalo to finale ktery je vylozene odflaknuty takze takhle 4* to ode mne jeste schyta ale narozdil od ostatnich nepovazuji tohle pokracovani za nejakou extra genialitu na jednicku a dvojku se to proste nechyta po vsech strankach lehce nadprumernej a z myho pohledu trochu nadhodnocenej film vic ani nahodou ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (71)

  • V 18. minúte počas telefonického rozhovoru medzi Johnom McClanenom (Bruce Willis) a Simonom Gruberom (Jeremy Irons) sa obaja zajakávajú. Bruce Willis v mladosti bojoval s koktaním, ktoré ho prešlo, až keď začal s herectvom. (KN1Fe)

Súvisiace novinky

Smrtonosná past 6 se Samuelem L. Jacksonem?

Smrtonosná past 6 se Samuelem L. Jacksonem?

16.04.2014

Loni v březnu šlo do kin už páté dobrodružství Johna McClanea. Akčňák Smrtonosná past: Opět v akci sice příliš kladných reakcí nenasbíral, jelikož ale vydělal 300 milionů dolarů, slavná série bude… (viac)

Reklama

Reklama