Reklama

Reklama

Znaky

(seriál)
TV spot
Poľsko, (2018–2020), 12 h 9 min (Minutáž: 44–47 min)

Hrajú:

Andrzej Konopka, Michał Czernecki, Andrzej Mastalerz, Helena Sujecka, Piotr Trojan, Magdalena Żak, Robert Gulaczyk, Bianka Pilitowska, Alicja Pietruszka (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(16)

Recenzie používateľa sochoking k tomuto seriálu (8)

Epizoda 1 (2018) (S01E01) 

Chlapíka prevelia z polície z Krakowa do nejakej rite sveta, ktorá sa nazýva Sovie Doly a kde každý pozná každého a o každom všetko vie, aby tu robil hlavného šéfa. Z Krakowa nemá bohvieakú reputáciu. Klasicky sa v prvej časti začíname zoznamovať s miestnymi postavami a atmosférou vidlákova. Pred desiatimi rokmi sa tam stala vražda a po toľkých rokoch sa vrah opäť 'ozval'. Na prvú epizodu sa mi to javí veľmi sluľne napísané, presne tak, ako to mám rád, takže štyri hviezdičky na úvod. ()

Epizoda 2 (2018) (S01E02) 

Postavy začínajú pomaličky odhaľovať svojich démonov a tak isto i mestečko Sovie Doly. Temná atmosféra podfarbená temnými tonmi je občasne narušená nevkusným moderným hudobným podmazom, ale nad tým vpohode privriem obe oči, hoci v prvej epizode to bolo neuveriteľne rušivé a nepasovaalo mi to tam. ()

Epizoda 3 (2018) (S01E03) 

Trošičku slabšia epizodka na môj vkus, ale stále skvelo budujúca atmosféru. Ide o klasickú šablonu, ked na malom meste si dvaja o sebe myslia, že majú moc (skrz prachy a postavenie) a že môžu manipulovať s kýmkoľvek a s čímkoľvek. Ja tieto krimi z vidlákova milujem. Trošku mi to pripomína atmoškou práve Pustinu, ale na ňu sa to zatiaľ nechytá, hoci ťah to má tiež dobrý. ()

Epizoda 4 (2018) (S01E04) 

Do Sovích Dolov prichádza nový kňaz a teda nová postava. Ale zároveň dochádza k brutálnemu zvratu/ posunu v deji (aspoň teda pre mňa) a udalostiach. Dedinská balada dostáva iný rozmer a poriadne gule! ()

Série 2 (2020) (S02) 

Páči sa mi nielen to, kam sa Znaki dejovo uberajú, ale aj to, aký spád dostávajú tu, na čsfd. Druhá séria boli najprv tri epizody, z ktorých sa vzápätí stali cez noc epizody štyri, aby som dnes s úžasom zistil, že ich už je osem! Avšak musím povedať, že ma to teší a nech ich je na budúci týždeň kľudne aj dvadsať, pretože tento seriál s každou novou časťou naberá na neuveriteľných zvratoch a obrátkach. Za mňa zatiaľ totálna šupa! Krimi, thriller, mystery, drama, krásne všetko intenzívne dokopy presne tak, ako to milujem! ()

Epizoda 2 (2020) (S02E02) 

Blawatska mi začína pekne piť krv! Chvalabohu, že už len jedna epizoda a zmizne mi z očí. ()

Epizoda 3 (2020) (S02E03) 

Síce trochu slabšia časť, ale rozhodne nie posledná. Dúfam, že sa nikde nestala žiadna chyba... UPDATE: Tak som si dnes (28.4.) všimol, že nám na databáze prihodili ešte dve šasti. Chvalabohu! Mne sa to hned akosi nezdalo... ()

Epizoda 6 (2020) (S02E06) 

Luxusné zvraty v deji. Silno pochybujem, že pozerám poslednú seriu. To budú ešte pekné šupy... ()

Reklama

Reklama