Reklama

Reklama

Kyselina

(festivalový názov)
Trailer

Obsahy(1)

Kyselina je óda na mladosť – film o dvadsiatnikoch, čo po prvý raz vstupujú do skutočného života. Je to portrét generácie, ktorá hľadá zmysel života. Hlavní protagonisti si svoju nezodpovednosť a detinské správanie ospravedlňujú nedostatkom komunikácie s rodičmi. Najviac ich trápi to, že vyrástli bez otca. Teraz však nadišiel čas, aby sami dosiahli status dospelého muža. (MFF Cinematik Piešťany)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

xxmartinxx 

všetky recenzie používateľa

V podstatě by mi vyhovovalo, kdyby byl Gorčilin slovanskou verzí Dolana, tedy uječenou hysterkou, se kterou je fajn trávit v kině čas. To by na to ale ještě musel trochu šlápnout - a pak by úpěnlivá banalita jeho tápání působila víc jako feature a míň jako bug. Ke konci jsem fakt nevěděl, nakolik ten film mám/nemám brát vážně a nakolik se mu mám smát nebo propadat u něj depresi... Docela mi to ale sedlo, tak hodnocení nadstřelím, ale příště už chci buď větší rozmysl, nebo naopak nerozmysl. ()

Reklama

rivah 

všetky recenzie používateľa

Pozoruhodný, drásavý a upřímný debut o současné duchovně vykořeněné moskevské mládeži. (Film je věnován "našim mámám a tátům") ()

viap 

všetky recenzie používateľa

Kyselina je celovečerný režisérsky debut Alexandra Gorčilina- študent Cyrila Serebrennikova, a herec v jeho filmoch . Je to film o terajšej ruskej generácii dvadsiatnikov . Dvaja mladí ľudia, Sasha a Petya, sú typickými predstaviteľmi metských povaľačov, vyrastajúc bez otcov . Téma nekompletnej rodiny cítiť v celom filme . Po samovražde jedného priateľa, obidvaja chlapci sa vydajú na cestu sebazničenia v snahe pochopiť realitu . Film bol ocenený ako najlepší debut na IFF " Кинотавр"a bude uvedený v sekcii Panoráma na Berlinale 2019 ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama