Reklama

Reklama

Do temnoty

(seriál)
  • USA Into the Dark
Trailer
USA, (2018–2021), 36 h (Minutáž: 90 min)

Hrajú:

Tom Bateman, Dermot Mulroney, Rebecca Rittenhouse, Tembi Locke, Aurora Perrineau, David Hull, Ray Santiago, Max Adler, Chasty Ballesteros, Dale Dickey (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(24)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (3)

Tělo (2018) (S01E01) 

Uvrieskane, strojene a casto hlupe. To sa vazne kazdy reziser podobneho paskvilu musi inspirovat iba Halloween-om? Par vtipnych, ci napaditych sposobov "terminacie", vazny ksicht v obleku so Stathamovskym satnikom a intonaciou, ci krasavica v barokovych satach to uplne neodcini. Hoci jej jedinej to tam ozaj slusi, ten psychologicky prerod a fyzicka vydrz pre mna uveritelne neboli. V zozname zanrov mi chyba bud komedia, ci skor parodia. Uvidim, ci druhy diel bude napaditejsi. Zatial je to dost slaboduche a popkornove. Ak mate chut na nieco vo vaznejsom a temnejsom duchu, siahnite po vybornom "The Haunting of Hill House". ()

Dole (2019) (S01E05) 

Zatial najlepsia cast, ktora mi malicko pripomenula film "Devil". Ustredna dvojka fajn, slusna konverzacka v malom priestore a divak sa bavi. Moze byt. Rozhodne nadpriemer. ()

Bytosti (2019) (S01E09) 

Zlatanina. Smutok za zosnulym je normalna a prirodzena vec. To tlacenie na pilu a halucinoidny gulas, co sa snazia tvorcovia pripravit je vsak "blivajs". A to som po tomto dieli siahol kvoli vyssiemu hodnoteniu, ako maju tie ostatne. ()

Reklama

Reklama