Reklama

Reklama

Amnestie

Trailer 3

Obsahy(1)

Film Amnestie sa okrem príbehu troch rodín zasiahnutých komunistickou perzekúciou, venuje aj vzbure väzňov v Leopoldove, ktorá si vyžiadala vojenský zákrok. Vzbure predchádzali široké amnestie Václava Havla, ktoré udelil v januári 1990, len pár dní po svojom zvolení za československého prezidenta. (Continental film)

Diskusia

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

anglanek

No presne tak. A to nie je jediný. Vlastne takých bolo kopa a aj na Slovensku. Havlove amnestie dali vzniknúť prvej mafii v SR, tej najhoršej, vrahovia, lupiči a mafiáni. Silové športy, bitkári, streľby na ulici, vybavovanie si účtov starým klasickým mafiánskym spôsobom. To všetko prišlo na Slovensko po tých prekliatych havlových plošných amnestiách, kde sa nič neskúmalo, kto je tam dôvodne, kto bezdôvodne, kto je vážne psychopat a násilník. Nič, všetkých von. A stálo nás to všetkých mnoho obetí. Vďaka, Láhva Vašek.

dehtak

dehtak (hodnotenie, recenzie)

cesky filmy sou tak nuuudny , utaaaahany.  Sem to ani nedokoukal. keci keci nuda nuda 

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

NinadeL

NinadeL (hodnotenie, recenzie)

Místní elita se opět šikuje. Tak hlavně, že herce hodnotíme podle toho, jak se kdo komu fyzicky líbí, což?

Ozzy2

Ozzy2 (hodnotenie, recenzie)

Ta Geislerová musel vojet celej Barrandov.To není možný,aby tohl vyblitý lečo hrálo úplně ve všem.

na príspevok reagoval anglanek

Artigas

Artigas (hodnotenie, recenzie)

Jonáš mě velmi zaujal snímkem "Kandidát", bohužel tohle téma je o ničem, a když tam "hraje" čím dál odpudivější Geislerka, nic než odpad to není ...

flanker.27

flanker.27 (hodnotenie, recenzie)

Docela jsem si přál vidět filmovou rekonstrukci vzpoury v Leopoldově. Bohužel podle traileru to vypadá, že vzpoura bude jen pozadí pro příběh, který mě z ukázky vůbec nezaujal.

Reklama

Reklama