Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvabná kaderníčka Maggie Carpenterová (Julia Roberts) z malého amerického zapadákova už trikrát ušla svojim ženíchom spred oltára, a tak nečudo, že sa z jej neuveriteľného príbehu razom stala klebeta, po ktorej by rád siahol každý bulvárny novinár. Šance sa preto pochopiteľne chytí aj novinár Ike Graham (Richard Gere), ktorý z krčmovej informácie „z druhej ruky“ napíše atraktívny článok, aby sa opäť dostal do priazne svojich šéfov i čitateľov. Maggie však publikované historky popiera a za zverejnenie svojho súkromia chce redakciu zažalovať. Ike sa preto vyberie získať dôkazy priamo do mestečka, kde Maggie žije... Tu sa práve schyľuje už k štvrtej svadbe! Ike sa postupne zoznámi so všetkými bývalými ženíchmi, priateľmi, rodinou i samotnou Maggie. Tá má však od tejto chvíle ďalší problém v podobe sympaťáka Grahama, ktorý sa do nej postupne začína zamilúvať - a čo je horšie (Či lepšie?) i ona doňho! A tak je aj plánovaná svadba číslo 4 vážne ohrozená... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (230)

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Tady chtěl někdo těžit ze slávy a popularity Pretty Woman a nějak se mu to vymklo z rukou, že? Ale opravdu, tohle si mohli všichni zúčastnění odpustit. Není to sice úplný blábol, ale tvůrci nepřináší absolutně nic nového pro tento již tak hodně profláknutý žánr. A Richard Gere? Pro něj už nemám slova. A kdyby se na Robertsovou nedalo aspoň příjemně koukat, tak bych ten film sundal ještě o hvězdu níže. ()

sud 

všetky recenzie používateľa

"Pretty Woman" prohnaná přes sítko. Příběh je hloupý a po sté provařený. Julia Roberts toho, krom svého půvabu, zde na předvedení moc nemá. Richard Gere se zde také potápí a místo charismatického herce je zde spíše prkenou přehrávající figurkou. Jeden z těch filmů, které nejsou dobré, ale když venku prší a na ostatních programech nedávají nic zajímavého, nechá se to dokoukat ve zdraví. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Ešte teraz krútim hlavou nad tým, ako sa tvorcovia aj herci snažili využiť tak ako v minulosti mnohokrát, svoj skorší komerčný úspech na podobnom type komédie. I keď Pretty Woman bola aspoň cool, toto už je len odvar a zlepenec v jednom bez hlavy a päty. Priemerný film, s už ohranými hercami Richardom Gereom a Juliou Roberts, ktorí možno prilákajú nejakých divákov. Je to film skôr pre romantické povahy. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Nic nehovoriaca romanticka patlanina medzi Gere-m /mne nesympaticky herec/ a Juliou Roberts /mne sympaticka herecka/ obaja chceli znovuozivit hit ako bola pretty Woman. A reziser Marshall je opat len za rutinera bez kuska invencie a ozivenia nudneho deja. Ani krasna Julia Roberts nezachranila film od 40 % ()

croxika 

všetky recenzie používateľa

To,čo perfektne fungovalo v Pretty Woman medzi Richardom a Juliou som v tomto filme nedokázala nájsť. Márna snaha o oživenie toho, čo im už raz prinieslo úspech obrovských rozmerov a celý dej, herci, scény aj film boli také nezáživné, že to nezachránili ani deti skáčuce po Gerovi či samotný Gere utekajúci za autobusom v snahe dobehnúť svoju lásku,ktorá ma nevýslovne otravovala svojím neustálym a nemožným zbabelským utekaním... ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 152,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 309,5 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama