Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Intenzívny, morálne komplexný triler, ktorý sa točí okolo trojice postáv, z ktorých každá má záhadnú a znepokojivú minulosť: Emma (Lily Rabe) je mladá žena, ktorá sa kedysi pozrela do očí nebezpečného vraha, John (Hamish Linklater) je bývalý zúfalý dravec, ktorý sa snaží nájsť vykúpenie a Mary (Amy Brenneman) je zarmútená matka posadnutá hľadaním svojej zmiznutej dcéry. Každý z nich je tlačený na hranu, pravda o ich minulosti a motívoch je stále temnejšia a postupne stiera hranice medzi obeťou a páchateľom. (Weezy22)

(viac)

Recenzie (2)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

mám celkem rád tyhle slowburn věci,ale tady se to úplně nepovedlo.Příběhově je to sice celkem ok (i když tu není nic co by už nebylo jinde),ale bohužel je tu dost hluchých míst a zkrácení o minimálně dvě epizody by pomohlo.Lily Rabe je jako bývalá parťačka sériového vraha,která se jednak snaží začít nový život a druhak bojuje se ztrátou paměti - takže vlastně pořádně neví co a jestli vůbec něco udělala - sympatická a Hamish Linklater jako psychopat najatý matkou jedné z "obětí" je správně slizký.Pokud se tomu každopádně něco nedá upřít,pak je to solidní depresivní atmosféra Amerického jihu,kde jsou tak nějak naoko sice všichni happy,ale v reálu má každý svého kostlivce.I to už tady ale bylo a lépe (např.nedávno v Sharp Objects)...60% ()

Reklama

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

  • Projekt dostal zelenú od spoločnosti TNT a bol natočený už v roku 2018. V roku 2020 sa však nakoniec sieť rozhodla neodvysielať ho. Nakoniec seriál odpremiéroval Amazon v roku 2021. (Weezy22)

Reklama

Reklama