Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jessica Tuckerová, vdova a úspěšná doktorka, se snaží balancovat mezi prací a rodinou. Když se dozví, že má v nemocnici postoupit na vyšší místo, rozhodne se jít na zaslouženou dovolenou. Doufá také, že obnoví pouto se svou dcerou. Zabukuje pobyt v resortu na Fidži a po příchodu naváže přátelství s Willem, okouzlujícím majitelem resortu. Jessica má najednou čas sama na sebe, s Willem začnou trávit více času společně a je možné, že tento ostrovní ráj jí poskytl nový život a lásku, ve kterou vždycky doufala. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Apanatschi 

všetky recenzie používateľa

Mám kamarátku, ktorá pochádza z Fidži: volá sa Etera a je to úžasná, krásna, usmievavá pohoďáčka. Preto som veľmi rada, že nákupcovia tv filmov siahli aj po snímku, ktorý sa odohráva hlavne na tomto ostrove v Pacifiku, a mohla som si vychutnať pekné zábery z jej rodnej krajiny. Pod pozlátkom slaďučkého takmer rozprávkového príbehu, sa skrývajú hlboké ľudské pravdy. O tom, že v živote treba aj odpočívať, nielen sa hnať za výkonmi. Že ambiciózny karierizmus veľa šťastia do života neprinesie – ale zato priateľské, harmonické vzťahy áno – a veľa-veľa. A podobne...Človek časom dospeje do veku, keď tomu aj naozaj začne veriť. A potom si to potrebuje pripomínať každý deň a znova. Človek typu ja do tohto veku práve došiel a tak sa nečudujem, že mi pozeranie padlo strašne fajnovo. Hlavná fešanda je u nás známa z filmov o Hodnej čarodejke – a aj tu je taká sympi ako vždy. Hlavný fešák je príjemný, milý a citlivý chlapík, len mi trochu vadí, že príliš hádže očkom – osobne by ma od začatia si vzťahu dosť odrádzalo, keby niekto tak strááášne intenzívne nadväzoval zrakový kontakt. Nuž ale nie je to príbeh o mne, že? :-D ()

mo cuishle

všetky recenzie používateľa

Při přepínání TV jsem se narazila na tenhle "film". Asi 20 minut jsem přemýšlela komu je hl . ženská postava podobná a říkám si, že to snad není "ta z JAGu"? Musela jsem se podívat a....proboha je to ona. Nechápu co to se sebou udělala. Ženský by jednou provždy měly pochopit že v 50ti na 20cet už vypadat nikdy nebudou. Ty výplně ve tvářích a zbotoxované rty jsou přímo odstraňující a bolí mě jen pohled na ní. Škoda přitom taková pěkná ženská by to byla i bez plastik...ještě pár let a bude z ní další kočičí žena... Film hodnotit nebudu, viděla jsem 20 minut víc se nedalo ale tohle to jsem ohodnotit musela... ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Je dobré poznať, že Catherine Bell vyzerá aj v päťdesiatke stále ako v seriáli JAG, a to je pozitívne prekvapenie. Ale čo je toto za film? Toto dávali na JOJ Cinema? Majitelia TV JOJ asi netušia, že cinema znamená kino a že v kinách nehrajú filmy na spôsob Pilcherovej. Keby sa ktorékoľvek kino náhodou pokúsilo toto púšťať v kinách, tak im zhorí plátno. Vrcholom nefilmového zážitku bola dcéra s kukučom vyhúkaného prasaťa. ()

Galéria (58)

Reklama

Reklama