Reklama

Reklama

Aladinove nové dobrodružstvá

  • Česko Aladinova nová dobrodružství (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Na Štědrý den Sam s nejlepším kamarádem Khalidem v kostýmu Santa Clause se rozhodnou využít atmosféry a krást v obchodním domě. Když je Sam obklopen skupinou dětí, které vyžadují pohádku, nezbývá mu než začít vyprávět. Vypráví pohádku o Aladinovi. Ovšem příběh, který děti uslyší, se ani vzdáleně nepodobá tomu, který znají z knížky... (Magic Box)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (13)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Tohle je neskutečná ptákovina. Pokud jsem nedávno chválil francouzské komedie za to, že jsou dobré, tak v tomhle případě přece jen dle mého skromného názoru šlápli trochu vedle. Toho vtipného je zde opravdu málo a to provázání pohádkově historického prostředí s moderním dle mého moc nefunguje. ()

soukyd33 

všetky recenzie používateľa

Není nic originálnějšího, než si vymyslet příběh, který se zároveň natočí. 😄 No, je to vlastně taková parodie na Aladina a kouzelnou lampu. 🤔 Jako je to blbost, ale účel splnila. Já se bavil. 😄 Některé scény jsou vážně ujeté. Poznámka: Takto by se dali natočit i jiné příběhy. No Sněhurka by byla zajímavá. 🤔😄 Soundtrack TOP! 👍 Poznámka: Po skončení filmu, následuje několik dalších scén. Hvězdiček 4 ()

Reklama

Lubo.Ger 

všetky recenzie používateľa

Pobavil som sa. Viac než pre deti to bola rozprávka pre dospelých, keďže sexuálnych aj teplých narážiek tam bolo viac než dosť, ale všetko s mierou a humorom. Oceňujem zmiešanie deja zo súčasnosti s rozprávkovým dejom, postavy v reále zo súčasnosti sú aj v rozprávke o Aladinovi. Príbeh vyrozprávaný ako rozprávka deťom v nákupnom centre na Vianoce, a deti s rozprávačom-prezlečenom za deda Mráza občas interaktívne reagujú a navrhujú riešenie v príbehu, ktorý rozprávač občas preruší.  Dobré efekty, atraktívne exteriéry ako paláce a ich výzdoba, kostýmy, dobré hudobno-tanečné prvky, všetko. Rýchly dej, vtipné vsuvky, striedanie súčasného deja s rozprávkou, Spomeniem aj niektoré vtipy: Ako ked vysmädnutému Aladinovi na púšti konečne prinesie vodu v nádobe  nápomocná žena  a tesne pred Aladinom sa potkne a vodu vyleje do piesku, potom obdobne muž , nakoniec príde teplý kúzelník a donesie mu vodu a niečo pod zub a povie , že je to hamburger z Mekáča. Alebo ked slúžka a maliarka maľuje princeznú, človek očakáva, čo za krásna maľba to bude, a namaľovaná je primitívna detská kresba. Alebo zlý vezír plánuje , že ked sa stane vládcom Bagdadu, dá zbúrať juhozápadnú časť, a ked sa synovec spýta, že načo, tak že tam postaví moderné nákupné centrum, lebo nakupovať v bazári ho už nebaví. A ked sa synovec spýta, čo s ľuďmi, vezír odpovedá, že im postaví náhradné bývanie. Synovec je tým milo prekvapený  a vezír na to - že len žartujem, samozrejme, že ľudí vyženiem a predám do otroctva. Príbeh končí šťastne ako v rozprávke, tak aj v reále.  Dávam plný počet hviezdičiek za nápaditosť a pobavenie. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

No na francuzske pomery podpriemerna komedia,pri ktorej sa clovek obcas pousmeje,ale vo vacsine casu je humor trapny a aj nudny,aspon princezna bola kocka...:-) ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Santa Claus, který v obchodním domě vypráví dětem osobitý příběh Aladina - čekal jsem něco ve stylu Šeherezáda Zety Jones, ale není to tak svižné, sexy ani zábavné. Na to, že to je v žánru krejzy komedie, tak jsem se skoro nezasmál. Jedna hvězda za princeznu v podání Vanessy Guide, do které asi není těžké se zamilovat na první pohled. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení začalo na konci července 2014 a trvalo dva a půl měsíce. Konalo se převážně v Maroku, přesněji ve městě Ouarzazate a na pláni 150 km od Marrákeše. Během natáčení došlo k povodni, velkému horku a písečným bouřím. Filmový štáb poté odletěl na 7 týdnů do Belgie, aby natáčel zejména studiové scény na zeleném pozadí a některé sekvence v Galeries Lafayette. (bianci)

Reklama

Reklama