Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sestier Jane a Laurie. Laurie to v živote vôbec nemá jednoduché. Už v detstve prežila šokujúcu haváriu, pri ktorej jej matka zahynula a ona sama mala pomliaždenú nohu. Dlhé roky trávila viac v nemocnici ako doma a práve tieto traumy si so sebou prináša aj do dospelosti. Aj keď jej noha je už pomerne v poriadku, stále nevie zabudnúť na ten okamih a čas, ktorý celkom premárnila vlastným nešťastím. Zoznámi sa však s Wiliamom, s ktorým prežíva ozajstnú lásku. Lenže Laurie nie je jednoduchá povaha a vzťah krachuje. To využíva jej staršia sestra Jane a ujíma sa Wiliama... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (8)

Honzeek95 

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem to podruhé ve velmi krátkém časovém intervalu (oboje "nucené" sledování). Divil jsem se, jak je možné, že takováhle "chuťovka" může být tolikrát opakovaná v TV.. Dnes jsem to viděl na Primě, na čem minule už si nevzpomínám, ale myslím si, že jsou lepší filmy, které by mohla televize Prima vysílat 5x ročně... Typická německá vymývárna mozků "o dokonalém člověku plném lásky a pochopení, kterého nic nezlomí". Ale holkám to moc slušelo, takže dvě hvězdičky.. :-) ()

Talita1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Romantický film podľa Rosamundy Pilcherovej, v ktorom hviezdi modrooká herečka Eva Habermann v hlavnej úlohe. Ako názov naznačuje, pôjde tu o milostný trojuholník medzi dvoma sestrami a jedným mužom. Zároveň sa divákovi predkladá aj téma sesterského puta. Medzi sestrami sa totiž objavuje podpora, láska ale aj závisť či výčitky. Hudba a exteriéry sú ako vždy nádherné. To pravé pre milovníkov romantiky. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama