Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kate (Suzan Anbeh) je už niekoľko rokov v programe na ochranu svedkov, pretože svedčila proti svojmu vlastnému manželovi Tedovi Kinnockovi (Siemen Rühaak) a dostala ho tak za mreže. S ich teraz už dospelým synom Channingom (Jeremy Mockridge) žije v Anglicku v grófstve Cornwall. Channing sa tu zamiluje do mladého dievčaťa Rachel (Leonie Rainer), dcéry zo šľachtickej rodiny. Jej rodičia však s ich vzťahom nesúhlasia, pretože nemajú pocit, že by Channing bol hodný ich dcéry. Čím je Channing starší, tým viac sa začína zaujímať o svojho otca, Kate však na všetky jeho otázky odpovedá vyhýbavo. Keď Channing pri pátraní po svojom otcovi zatelefonuje na starý kontakt z mobilu svojej matky, uložený pod menom Dave (Heiko Ruprecht), zistí šokujúce skutočnosti: Dave bol Kateinou kontaktnou osobou na polícii a obaja sa do seba zamilovali. Policajt sa teraz rúti na ostrov chrániť svoju lásku, pretože Ted Kinnock bol predčasne prepustený z väzenia a baží po pomste... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

haWranka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Potřebovala jsem vypnout mozek a v televizi zrovna začínala tahle Rosamunda (a já mám moc ráda ty záběry britských útesů). Příběh stupidní a předvídatelný, závěr hrozně zjednodušený. Postavy nesympatické, příšerně zahrané a ještě hůř nadabované. Ta jedna hvězda je za to, že jsem byla schopná to dokoukat, takže to asi nebylo úplně nejhorší… ()

Reklama

laik_60 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

tento krát sa nepridám k pozitívam. Napriek Pilčerkinej snahe vniesť do deja kriminálne podfarbenie, tento krát to cele krachlo na hercoch. Ochotníci z Tupej pod Kriváňom by to zahrali lepšie. Jediná solídna herečka bola Zuza Arbehova, ten jej syn bol poškrabok a jeho frajerka mladá lordská dcéra bola evidentne viditeľne staršia (o 4 roky). Ešte aj kamera neukazala pobrežie ako zvyčajne len akesi blato po odlive obsypane riasami. fuj. nepodarený scenar, príšerní herci :( ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama