Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Sen jedného leta (E56)

(epizóda)
  • Česko Sen jednoho léta (viac)

Obsahy(1)

Profesorka umenia Samantha Westlakeová (Antje Schmidt) žije so svojím manželom Jasperom (Stephan Schwartz), ktorý je tiež profesorom na Univerzite v Exeteri, na malebnej usadlosti, ktorú zdedila po svojich rodičoch. Ich manželstvo je v kríze, odkedy Samantha dvakrát potratila. Jasper sa pokúsi znovu oživiť ich lásku a navrhne jej, aby dom predali a začali odznova niekde inde. Samantha mu síce verí, že chce ich manželstvo zachrániť, no o predaji jej domova nechce ani počuť... Počas letného kurzu a univerzite sa Samantha zoznámi s Frankom Millerom (Sigmar Solbach), ktorého považuje za nezamestnaného dobrodruha, ktorý sa len tak pretĺka životom. On sa do nej zamiluje na prvý pohľad – a je neprehliadnuteľné, že i atraktívnej Samanthe sa šarmantný džentlmen páči, a tak keď Samantha krátko nato zistí, že má Jasper vášnivú aférku s mladučkou Robertou Frenchovou (Luise Bähr), stane sa Frank jej priateľom a dôverníkom. Toho potrebuje o to viac, keď sa ukáže, že Roberta s jej mužom čaká dieťa! Pozvoľna sa prehlbujúca romanca s Frankom Samanthe pomáha vyrovnať sa i s touto ranou osudu. Čakajú ju však i ďalšie sklamania – napríklad poznanie, že muž, ktorému tak verí a ktorého začína milovať, vôbec nie je tým, za koho ho považuje... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (7)

allegria odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Asi do poloviny filmu jsem věřila, že to bude jeden z těch "lepších" od Pilcherové. Ale co mě opravdu vytáčí, když se bez jakéhokoli přechodu začnou hlavní postavy chovat a jednat jako idioti, jeden nesmyslný zvrat za druhým, a ty malicherné důvody k tomu, aby v jednom okamžiku změnily svůj život a osud i těch druhých, aby to vzápětí zase vzaly zpět, a tak pořád dokola... No, čeho je moc, toho je příliš. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nesmyslný název, šílení herci, strašná hudba a krásné protředí. Takhle nějak bych definoval Sen jednoho léta, prostě další cípovina která má ale konečně pořádnej konec a žádnou sračku, teda ona to sračka je ale ne tak hrozná. Jo navíc jsem chvíli myslel že si to ústřední dvojice rozdá, to jsem ale naivka. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama