Reklama

Reklama

Nekonečný ocas

(festivalový názov)
  • Chorvátsko Beskrajni rep (viac)
Experimentálny / Dokumentárny
Chorvátsko, 2018, 60 min

Réžia:

Željka Suková

Scenár:

Željka Suková

Kamera:

Aleš Suk
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Dívka s chlapcem se potulují uprostřed rozbujelé přírody a po čemsi pátrají. V okamžiku, kdy uprostřed vzrostlých křovin nacházejí záhadnou bránu, získávají také schopnost cestovat do skutečných i nadpozemských krajin. Jejich počínáním začíná čím dál tím více prostupovat dětská imaginace i střet profánního a sakrálního. (MFF Karlovy Vary)

(viac)

Recenzie (2)

chef odpad!

všetky recenzie používateľa

Autori a KVIFF to možno poňali ako test trpezlivosti publika. V tom prípade im dlžím 5 hviezdičiek. Asi tretina kinosály driemala, tretina odišla a tretina sa zabávala na tom čo sa deje okolo nich skôr ako tým čo bolo na plátne. Tým čo sa to páčilo mi prosím napíšte pod vplyvom akého medikamentu ste vtedy boli, nazásobím sa. ()

Brylin 

všetky recenzie používateľa

Domácí film rodiny Sukových z chorvatského ostrova Susak. Vznikl hlavně pro jejich děti, které ve filmu hrají, a snaží se jim přiblížit otázky smyslu života. Takže velké téma s malými, nepatrnými prostředky. Oceňuji hlavně odvahu karlovarského týmu uvádět takové snímky, možná by Nekonečnému ocasu bylo lépe na jiném typu festivalu. Ve srovnání s ostatními filmy nemohu dát více než jednu hvězdičku. ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama