Reklama

Reklama

VOD (1)

Nájomný lovec putuje na Vonkajší okraj, aby našiel ďalších Mandaloriánov. (Disney+)

Recenzie (84)

Kaka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvojka navazuje přesně tam, kde to zabalila jednička. Je to rychlé, svěží, plné odkazů na klasické filmy a zároveň nechybí pro odlehčení trochu humoru a vtipných momentů. Mandalorian se zatím jeví jako Indy z budoucnosti, potažmo rovnou z jiné galaxie. Skvěle vychytaná akce s pouštním červem, na seriálovou produkci špičkový vizuál. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando sa snaží nájsť svojich druhov z Mandaloru ale natrafí na šerifa, ktorého mestečko zužuje netvor a tak sa za malú províziu dohodne na jeho zničení. Prevedenie: Prvý diel druhej série sa príbehom prvej nijako nezaoberá a ide si svojou cestou. Vedľajšia misia, ktorá sa sprvu zdala banálna vo finále vyrazila dych a CGI príšera potešila oko nejedného diváka. Dáva hviezdu navyše za to že sa boj odohráva cez deň čo je pri bojoch podobného typu vzácnosť. 90% ()

Reklama

Remivsremi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mandalorian pokračuje přesně v tom, co začal v první sezóně. Mando někam cestuje, dostane se do potíží, často ani neví jak a pak to musí chtě nechtě vyřešit. Většinou to osahuje blaster a pořádnou přestřelku. Pokud vám to nesedlo minule, nebudete nadšení ani tady. Přesto hlas Pedro Pascala je stále úderný, nosný a nezaměnitelný. Baby Yoda je snad ještě roztomilejší, a je jasně poznat, že budget se navýšil. Scenérie jsou překrásné, digitální efekty dechberoucí. Rozdíl mezi filmem a seriál se stírá stále více, a samozřejmě za to může rozpočet. Z Mandaloriana je ale cítit něco víc. Je to rozhodující prvek, který chyběl osmé a deváté epizodě filmové série. Je tu radost, zapálení pro věc a skutečná láska k látce. Přál bych si pouze propracovanější děj. Pak bych byl radostí bez sebe. ()

IZFNP 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pre mňa seriálová udalosť roka. V prvej sérii som sa do Mandaloriana zamilovala, pre jeho retro feeling a epizódne dobrodružstvá, vďaka ktorým sme len spoznali postavy a mnohé planéty a druhy. Z tohto seriálu mám jednoducho čistú fanúškovskú radosť. Teším sa, že druhá séria pokračuje vo svojej sci-fi western jazde, pridáva vymakaný vizuál a pár minút stopáže, a že opäť netlačí na pílu s posunom v príbehu. Neviem ako ostatní, ale ja sa nikam neponáhľam :) ()

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velice příjemně rozehraný úvod druhé série, jakmile se Padme ocitla na Tatooine, byla jako ryba ve vodě.. To uctivé pomrkávání po původních SW je tu hřejivě cítit a mně se to velmi zamlouvá.. Mando je skvělý, malý Yoda k zulíbání a Marshal ve zbroji působivý, upřímně řečeno Timothy Olyphant v nejpovedenější variaci.. Těším se na pokračování.. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (19)

  • Herec Timothy Olyphant zde ztvárnil velmi podobnou postavu jako ve westernovém seriálu Deadwood (od r. 2004). Tato skutečnost podtrhuje, že celý seriál The Mandalorian je ve westernovém stylu. (Sidarius)
  • V epizóde sú zmienené aj najznámejšie osady na planéte Tatooine – Mos Eisley a Mos Espa. V Mos Eisley sa odohralo prvé stretnutie Obi-wana a Lukea s Hanom a Chewbaccom. Mos Espa sa zase objavila v Hviezdne vojny: Epizóda I - Skrytá hrozba (1999). Väčšina epizódy sa odohráva v Mos Pelgo. Táto osada nám bola prvýkrát predstavená v hre „Star Wars: The Old Republic: Knights of the Eternal Throne“ a výskytom v tejto epizóde sa oficiálne zaradila do kánonu. (ČSFD)
  • Konfrontácia medzi Mandom a mužom známym ako Cobb Vanth bola silné inšpirovaná filmom Dobrý, zlý a škaredý (1966). Vidíme tu detailné zábery na oči, chvejúce sa prsty, siahajúce po zbrani a strnulé tváre, ktoré boli ikonické pre záverečný súboj vo vyššie zmienenom westerne. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené