Reklama

Reklama

Norskov

(seriál)
Trailer
Dánsko, 2015, 10x42 min

Hrajú:

Thomas Levin, Claus Riis Østergaard, Jacob Lohmann, Anne Sofie Espersen, Henrik Birch, Mathias Käki Jørgensen, Mette Marckmann, Marijana Jankovic (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Obsahy(1)

Teenageri hovoria, že dostať sa k drogám v meste Norskov je tak ľahké, ako objednať si pizzu. Keď 15-ročné dievča zomrie na predávkovanie, na pomoc príde vyšetrovateľ Tom Noack (Thomas Levin). Vyčistiť miestnu drogovú scénu však nebude vôbec jednoduché. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Norskov si zaslúži vyššie hodnotenie, ako má. Nie je to severská kriminálka, z atmosféry ktorej vám pôjde husina, ale dobrá krimi to je určite a smerom k záveru je to stále lepšie. Na začiatku nevýrazné postavy sa stávajú výraznými. Celkovo 16 častí (10 + 6, teda dve série). Veľa o čiernom obchode s drogami na pozadí malého mesta a niečo aj o hokeji. ()

tuctovychlap 

všetky recenzie používateľa

ak ani v polovici druhej epizódy mi prsty na nohách neobrýza zaujatie, je niečo zhnilé v mestečku Norskov..preto končím a odporúčam stráviť čas inak, než sledovať 420 minút langsom dansk kokshockey..35 % hlavne za sneh v zime.. ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

kdyby dílo nemělo tak nervydrásající zpomalené tempo plus neustálé zdumané pohledy nikam, dala bych víc bodů.Jinak na scénáři pracovalo více lidí takže se ,doufám,v ději sejdou a dotáhnem to spolu do konce. ()

Galéria (42)

Reklama

Reklama