Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben a Michaela vyšetrujú šokujúcu vraždu, o ktorej sa domnievajú, že by mohla súvisieť s letom 828. Medzitým sa Benovi nedarí zmieriť s tým, ako Grace žila v jeho neprítomnosti. Olive a Cal si začínajú uvedomovať, že je ťažké byť niekoho dvojčaťom po päť a pol roku odlúčenia. (TV Dajto)

Recenzie (3)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celá epizóda sa točí okolo vraždy, ktorá ukončila predchádzajúcu časť. No a som prekvapený, že sa na konci aj vyriešila a nejde tak o záhadu, ktorá by sa ťahala až do konca série, prípadne ešte dlhšie. Taktiež sa môžeme v budúcnosti tešiť na odpoveď na ďalšiu záhadu, a to stav pasažierov lietadla počas turbulencie. Ako je možné, že si títo ľudia prešli takouto skúsenosťou? Skrátka stále sa niečo dialo a súkromné záležitosti postáv boli odsunuté skôr na druhú koľaj. Takýto postup by som bral aj ďalej. ()

liskam 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

On ten seriál asi není nijak převratný/ dokonalý, jak by se mohlo zdát z hodnocení které mu dávám.  Asi mi jen neuveritelne sedl.  Jak herecké Výkony (I dětí) tak dramaturgie, tak hudba, tak režie... 4* 80% ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama