Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hororová antológia zložená z troch poviedok, medzi ktorými sa objavuje hlavná dejová línia o dvoch dievčatách, ktoré unikajú pred spravodlivosťou. Po ceste sa zastavia v jednom z motelov pri ceste. Pustia si videokazety s horormi, ktoré nájdu vo svojej izbe. Na páskach sa odohráva niekoľko príbehov.
1. "The Keeper". Počas tmavej noci sa v sídle vrahov a násilníkov objaví záhadný muž. Namiesto očakávanej pohostinnosti ho však obyvatelia zrania a nechajú ho napospas osudu. Muž sem však prišiel, aby vrahov donútil pykať za svoje činy. K vykonaniu spravodlivosti mu poslúži príšera, ktorá mu bola zverená a pred ktorou žiaden previnilec neutečie.
2. "Dummy". Malý, šikanovaný chlapec sa uzavrie do seba a prestane rozprávať. Nájde si však bábku, prostredníctvom ktorej komunikuje aspoň so svojou matkou a lekárom. Tri deti, ktoré ho šikanujú, však spôsobia jeho smrť, keď mu jeho bábku odcudzia a on pri snahe získať ju späť zahynie. Po niekoľkých rokoch sa vinníci prebudia v opustenej budove a tajomná postava v maske ich prinúti bojovať o život. Je možné že sa chlapec, ktorému v detstve ublížili, vrátil zo záhrobia a chce sa pomstiť?
3. "To Be Loved". Marvin žije svoj každodenný stereotyp; namiesto ozajstnej lásky sa každý deň pozerá na seriál s názvom Byť milovaný. Jeho VHS prehrávač jedného dňa ožije a ponúkne mu pravú lásku za to, že ho bude kŕmiť. Nejedná sa však o hocijaké jedlo, ale o ľudské mäso. Čoskoro začne prístroj Marvina ovládať. Ten je nútený zabíjať nevinné ženy, pretože prehrávač si práve na nich najviac pochutí. Ženy, ktoré si tieto horory pustili, nakoniec taktiež zaplatia za svoje činy a presvedčia sa, že to, čo videli na páskach, sa odohralo aj v skutočnosti. (Marceloo)

(viac)

Reklama

Reklama