Reklama

Reklama

Volajte políciu 110

(seriál)
  • Česko Volejte policii 110 (viac)
TV spot
Východné Nemecko / Nemecko, (1971–2024), 577 h 43 min (Minutáž: 50–103 min, Alternatívna 90 min)

Réžia:

Helmut Krätzig, Thomas Jacob, Hans-Joachim Hildebrandt (viac)

Scenár:

Helmut Krätzig, Hans-Joachim Hildebrandt, Thomas Jacob (viac)

Kamera:

Walter Laaß, Walter Küppers, Horst Klewe, Wolfram Beyer, Tilmann Dähn (viac)

Hudba:

Hartmut Behrsing, Arnold Fritzsch, Hermann Anders, Warner Poland (viac)

Hrajú:

Peter Borgelt, Jürgen Frohriep, Wolfgang Winkler, Jaecki Schwarz, Sigrid Göhler, Marie Gruber, Andreas Schmidt-Schaller, Klaus-Jürgen Steinmann (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(53) / Epizódy(411)

Recenzie používateľa dyfur k tomuto seriálu (4)

Jedna madona navyše (1973) (S03E09) 

štandartný diel zo seriálu:Volajte policiu 110...pozerateľné i po rokoch.Námet neohúri,ale slušne spracované,vrátane hereckých výkonov..... ()

Smrt na jezeře (1984) (S14E05) 

.....slušná detektívka NDR z cyklu Volajte políciu 110.....trocha naivné ,ale zobrazenie tej doby v NDR +vzácnosť snímku s originálnym dabingom = 4 hviezdy..... ()

Každý den je jiný (1986) (S16E06) 

....trochu zamotaná detektívka akoby s dvoma prípadmi.Jeden je viac-menej jasný od začiatku a ten druhy "vznikne" v priebehu dovyšetrovávania toho prvého a to všetko poprepletané s riešením osobných problemov vyšetreovateľov....klasiscká NDR Volajte políciu 110. -prvý koment tu- ()

Muž na stromě (1988) (S18E02) 

...sexuálny agresor.....trocha simplicitné spracovanie,ale v rámci doby vzniku ok...koniec klasický:páchateľ dopodnutý,ale hlavne.... z týchto starých socialistických detektívok jednoznačne cítiť ,že páchateľ je mimo,že ho čaká spravodlivý trest,že mu nebude pomáhať nejaký vyčuraný advokát,že nie je žiadne spoločenstvo,ktoré si ho zastane ...jednoducho,že všetci okolo odsudzujú zločin a páchateľ je jednoznačne mimo väčšinovú komunitu...sám....v porovnaní s dnešnými detektívkami resp.ako sa píše kriminálkami ...mal som optimistickejší pocit.,že ten chrapúń bude potrestaný a nestane sa z neho celebrita.../.prvý koment tu/ ()

Reklama

Reklama