Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred rozpadom Sovietskeho zväzu skúmali vládni vedci paranormálne aktivity a snažili sa ich rozpoznať pomocou zvukových záznamov. Projekt bol po rozpade ZSSR zrušený, ale niekoľko oddaných vedcov v ňom pokračovalo. Výsledky boli šokujúce, ale nikdy sa nedostali na verejnosť, a tak upadli do zabudnutia. V súčasnosti sa partia mladých ľudí dobre baví. Rozhodnú sa v autoštúdiu vyskúšať "EVP": kontakt s duchom prostredníctvom nahrávok. Ich nezodpovedným správaním však prebudia démona Abigora, ktorý sa chystá usmrtiť ich jedného po druhom. (Marceloo)

(viac)

Recenzie (3)

Shanen29 

všetky recenzie používateľa

Začátek opravdu směřoval k dobrýmu hororu,ale jak minuty ubíhaly,docházely mě síly na to koukat a to byl problém,jelikož v tomto filmu nebylo nic,co by mě alespon trochu drželo v napětí.Podprůměrný horor který není hororem. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Když sem viděl začátek filmu ten parádní ostrov ty komplexy kurna to bude dělo horor a nakonec nechci radši ani mluvit jak to šlo pro mě uplně jiným směrem. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Pred rozpadom ZSSR skúmali vedci zväzu paranormálne aktivity a snažili sa ich rozpoznať pomocou zvukových záznamov. Projekt bol po rozpade zväzu zrušený, ale niekolko oddaných vedcov v ňom pokračovalo. Výsledky boli šokujúce, ale nikdy sa nedostali na verejnosť a tak upadli do zabudnutia. V súčasnosti sa partia mladých ludí dobre baví a v audioštúdiu sa rozhodnú vyskúšať EVP - kontakt s duchom prostredníctvom nahrávok. Svojim nezodpovedným správaním však prebudia démona Abigora, ktorý sa chystá usmrtiť ich jedného po druhom. - Už keď som videl herecké obsadenie na IMDB bolo mi jasné, že sa bude jednať o horor, ktorý vznikol na základe toho, že partia mladých v USA nevedela čo s volným časom, a tak sa rozhodla natočiť horor. Tento horor ma nedokázal zaujať vôbec ničím. Spozoroval som však, že sa mi horory už naozaj dostávajú pod kožu a naberám v tejto oblasti stále viac skúseností, čo mi pomohlo uvedomiť si, že scénam, ktoré mali byť v tomto horore strašidelné, niečo chýbalo. A v tom momente som si uvedomil, že to bola hudba. To považujem za najväčšie negatívum tohto hororu. Stopáž je nehorázne dlhá a dorazil ma aj fakt, že po titulkoch nasledovala ešte jedna scéna. Snáď sa tvorcovia do budúcnosti poučia. Ich filmotéky sú však zatial velmi krátke, takže verím, že tam nejaká perspektíva do budúcnosti je. Hneď na začiatku ma potešila prítomnosť Jeroda Meaghera z poviedky V is for Vacation, ale moje nadšenie ihneď opadlo, pretože skončil ako prvý. Nevadí, nemôže byť každý horor úplne TOP. + herec z The ABCs of Death 2 ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama