Reklama

Reklama

Sabrinina děsivá dobrodružství

(seriál)
  • USA Chilling Adventures of Sabrina
Trailer 2
USA, (2018–2020), 34 h 52 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrajú:

Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Gavin Leatherwood (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(36)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Recenzie používateľa nirvana91 k tomuto seriálu (2)

Série 3 (2020) (S03) 

Tretia séria bola po druhej, pre mňa perfektnej, zbytočne chaotická. Tvorcovia sa snažili natlačiť toho strašne veľa do každej časti (aj toho spievania bolo na moje pomery veľa). Všetky vzťahy si prešli všetkým, všetci boli všade a všetci zomierali a zároveň nie.. každopádne verím, že v ďalšej sérii nájde ten správny smer a vráti sa k pôvodnej kvalite. ()

Série 4 (2020) (S04) 

Celá séria sa zaujímavo krútila okolo "eldritch terrors", ktoré v podstate nemohli byť ani menej zamotané ako boli, keďže každá jedna hrozba bola v niečom riadne zapeklitá. Všetko nám od začiatku gradovalo a smerovalo k záveru - avšak zrovna takýto záver, som nečakala. To bola taká rýchla a nečakaná facka. Sama sa neviem rozhodnúť, či je to dobré, či zlé, že to takto skončilo - a či je to naozaj koniec KONIEC. Za Time Warp má však u mňa rozhodne plus! ()

Reklama

Reklama