Reklama

Reklama

Psie veličenstvo

  • Česko Psí veličenstvo (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rex je najobľúbenejší pes v britskom kráľovskom paláci. Keď stratí stopu svojej vyvolenej psej dámy, vydáva sa na dobrodružnú cestu, počas ktorej objaví svoje pravé ja a spozná silu skutočnej lásky a priateľstva. (Magic Box)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (54)

Lyli odpad!

všetky recenzie používateľa

Veličenstvo mě otrávilo během prvních deseti minut...potom už to mám v mlze. Jen jsem se sama sebe ptala, čí je to asi agitka? Pak jsem si říkala, že bych si měla odlakovat nehty. Taky jsem si opakovala, že psy mám pořád ráda, protože oni za tohle nemůžou. A taky mě napadlo, že bych si měla vyžehlit roušky. Takže celkem produktivních 92 minut. No, a pak už byl konec. Haleluja! ()

Honzeek95 

všetky recenzie používateľa

Po zhlédnutí jsem si řekl, že se konečně jedná o animák, kterému jsem ochoten udělit pět hvězd. Když jsem přišel na csfd, nestačil jsem se divit velice slabému hodnocení. Poukazování na skutečné osobnosti mi přišlo úsměvné, od animáku jsem nečekal nějaký promyšlený příběh či scénář, takže ani zde jsem nebyl zklamán. Co se mi naopak líbilo, byly skvělé animace a pohyby postav, u kterých jsem se upřímně zasmál. V tomto smyslu zde bylo plno originálních nápadů. Snímek navíc není obrázkově a animačně přeplácaný, jak bývá u animáků poslední dobou zvykem. Upřímně nechápu očekávání lidí, kteří hodnotí u animáku sofistikovanost příběhu. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý, postavený na klasických schémach a riešeniach. Ale to nevadí, pretože tvorcovia dokázali využiť dané možnosti dosť šikovne. Jednotlivé psi, z hľadiska charakterov, majú veľký potenciál. Tie však neboli dostatočne využité. Taktiež trochu postrácam viac vydarenejších dialógov a zábavnejších scén. Každopádne, animák (a to nielen vďaka psom) dokáže osloviť nielen mladších, ale aj starších. P.S.: Grafická imitácia „predstaviteľov“ UK a USA je takmer bezchybná! Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Celkom milý a pohodový animák, ktorý je tak trochu z iného prostredia, ale funguje to pomerne dobre. Samozrejme dejovo je to príliš detinské, aby sme sa bavili o animáku, ktorý dá niečo aj dospelákovi, ale animácie boli zaujímavé a také trochu iné, a pár krát sa dalo aj zasmiať. Inak ale celkovo len priemerný snímok. Jednu hviezdičku som pridal kvôli kreslenému cameu samotného lorda Trumpa, to sa mi ozaj páčilo. 50 % ()

Futulama 

všetky recenzie používateľa

Tak si to zhrnieme: Donald Trump, fekálny humor, pomočovanie, kecy o tom aká je fena nadržaná a ako sa rozpaluje, pokus o znásilnenie fenou, zrada ako v Levom královi, záchrana z vody ako v Spoločenstve prsteňa, pes Tyson ktorý vyzerá ako gorila a kentaurožirafopes Vanda (telo mi pripomínalo koňa, krk žirafí a hlava psia) ktorá bola zlatokopka. 1* za fight club ()

Galéria (107)

Zaujímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2019 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (Varan)

Reklama

Reklama