Reklama

Reklama

Dhadak

  • India धड़क (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Madhukar (Ishaan Khattar) je okouzlen krásou dívky Parthavi (Janhvi Kapoor) z vyšší společenské vrstvy. Oba mladí lidé se do sebe zamilují, i když vědí, že jejich láska je v podstatě zakázaná. Když se o vztahu dozví dívčin otec, nechá Madhukara uvěznit a zbít. Ve snaze svému milenci pomoci se Parthavi pokusí začít nový život v jiném městě. (ČSFD)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Magika82 

všetky recenzie používateľa

Když dva dělají totéž, není to totéž... A Bollywoodští režiséři jsou vskutku mistry mezi dokonalým flopem a držkopádem před odrazem... Druhá varianta je bohužel poplatná tomuto snímku. 40% a to zavírám obě oči. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Na úvod asi treba povedať, že som nevidel pôvodný marathi film Sairat, a ani jeden zo 4 remakov, takže nemám s čím porovnať. Ale aspoň som nebol ukrátený o tie momenty prekvapenia pri viacerých zásadných zlomoch tohto populárneho scenáru. Prvotná časť príbehu, ktorá sa odohrávala v Udaipure, ma až tak nebavila - hlavne kvôli tej značnej teatrálnosti Madhukara. Ako náhle sa dej presunul do Kalkaty, tak to nabralo na atraktivite a konečne to začalo mať poriadny dej, ktorý sa točil aj okolo iného ako na Madhuovej snahy upútať prekrásnu Parthavi (Janhvi Kapoor bola úžasná!!). Každopádne, nemôžem si pomôcť, ale postava Madhukara mi prišla v mnohých ohľadoch veľmi nesympatická, hlavne v tej fáze filmu, keď boli v Kalkate a voči Parthavi sa správal ako keby ona mohla za to, že má takú rodinu akú má. Potom sa to očividne nejako utriaslo, (spoiler) a keď už sa zdalo, že film speje k očakávanému koncu... no absolútne som zostal po záverečnej scéne ako obarený sedieť pred obrazovkou s otvorenými ústami a zatajeným dychom, úplne bez slov. ()

Reklama

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobré, videla som aj Sairat, ktorý sa mi veľmi páčil, Channa Mereya, ktorá bola takmer do bodky rovnaká ako Sairat, ale tak veľmi ma neoslovila. Dhadak, je celkovo inak urobený a myslím, že záver sa im tu podaril výrazne lepšie, šokujúcejšie a nečakanejšie. Celý príbeh má výrazne lepšiu hudbu, poetickejšiu a jemnejšiu. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama