Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Tsutsui Hikari je otaku. Ve škole má jen jednoho přítele, který je, stejně jako on, neschopný interakce s lidmi. Spolužáci se jim posmívají a utahují si z nich, protože sledují anime a hrají hry.
Jednoho dne musí Tsutsui vyčistit bazén spolu s Igarashi Irohou, dívkou, která představuje vše, co nenávidí na opravdových dívkách. Chodí pozdě do školy, nemá žádné kamarádky a často střídá přítele. Avšak k Hikarimu je milá a dokonce se ho zastane i před jeho spolužáky. Vypadá to, že se stane jeho první reálnou 3D dívkou. Podaří se Hikarimu zvládnout tento vztah? (Sirenie)

(viac)

Recenzie používateľa Hees k tomuto seriálu (2)

3D kanodžo: Real Girl (2018) 

Anime sa vlastne snaží vo svojich sezónach povedať, že aj priemerný utiahnutejší chalan si dokáže nájsť zaujímavú priateľku. Čo sa týka romantiky je to dobre postavené kvalitné anime, ale nečakajte príliš veľa vtipných situácii. Čakajte skôr striedanie situácii, ktoré sa postupne riešia preto, lebo sa jednotlivé postavy a hlavne Tsutsui ešte nedokáže jasne prezentovať. Preto si myslím, že si pustite 3D Kanojo: Real Girl len a len v takom prípade ak chcete vzťahové anime, kde jednotlivé charaktery nad sebou pochybujú a pokračujú v istom vývoji po celú dĺžku stopáže. Pripravte sa aj na predvídateľné romantické trojuholníky a tiež sa pripravte na to, že budete vedieť ako to dopredu skončí (všetko). Ak si toto všetko vtlčiete do hlavy a viete do čoho idete, tak anime je naozaj dosť ok. ()

Season 1 (2018) (S01) 

Všetko tomu nasvedčuje, že by malo byť anime 3D Kanojo: Real Girl slabšie anime, ale musíme sa hlavne pozrieť čo očakávate od vzťahového anime, akým toto anime je? Dve hlavné postavy a to utiahnutý otaku Tsutsui, ktorý má radšej virtuálny svet a nemá rád pozornosť sa dá dohromady s Igarashi, ktorá nemusí chodiť ďaleko, aby povedala hneď pravdu každému koho stretne. Dva svety sa dajú dohromady a preto sa nedá čakať nič iné ako presne toto anime.  Tsutsui k tomu nie je vôbec žiadny úbožiak a dokáže bojovať za veci, ktoré sú mu drahé a vlastne je do istej miery zaujímavý. Romantické záležitosti medzi hlavnými postavami fungujú naozaj dobre, ale nečakajte nejaké prehnane vtipné situácie. V prvej sérii si dokonca aj Igarashi nie je úplne istá a stráca občas "pôdu pod nohami" hlavne v otázke či je tá správna pre Tsutsuia, lebo predsa len, nemajú až také spoločné záujmy. ()

Reklama

Reklama