Reklama

Reklama

Päť nocí u Freddyho

  • Česko Pět nocí u Freddyho (viac)
Trailer 4

Nechceli by ste byť v koži Mikea (Josh Hutcherson), hlavného hrdinu filmu Päť nocí u Freddyho. Sám sa stará o svoju desaťročnú sestru Abby a doteraz sa nevyrovnal s nevysvetliteľným zmiznutím druhého súrodenca spred viac ako desiatich rokov. Čerstvo bez práce s vyhliadkou na stratu opatrovníctva Abby sa zamestná ako nočný strážnik v zatvorenej pizzerii Freddyho Fazbeara. Na prvý pohľad sa môže zdať, že ide o pohodovú a nenáročnú prácu, ale Mike čoskoro zistí, že Freddyho reštaurácia skrýva množstvo prekvapení, z ktorých väčšina vôbec nie je príjemná. Nevysvetliteľné udalosti, do ktorých sa Mike čoraz viac zamotáva, ho postupne privedú do situácie, ktorá pripomína tú najdesivejšiu nočnú moru, akú si dokážete predstaviť. Zdanlivo nudná nočná zmena sa zmení na boj o život, v ktorom jeho protivník nehrá podľa pravidiel. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (4)

Trailer 4

Recenzie (236)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Dětský horor jasně určený pro danou vrstvu diváků. Původní počítačová hra, která se proslavila hlavně díky streamerům, byla o statických obrázcích, ve kterých občas vyskočí robotické zvířátko. Ve filmu sice statické obrázky nejsou ale vlastně ani to strašení. Zbyla bída, která je hororem asi jako před časem Gremlins, jen bez jakékoliv zábavy, kdy se absolutně kašle na to, že by měl mít film nějaká daná pravidla. Vznikl pouze na efekt natočený fan service a naprostá a velice špatná zbytečnost, která však vydělá tolik, že nás čeká x dalších dost možná i příšernějších dílů. ()

Muel 

všetky recenzie používateľa

| Blumhouse Productions | Hry som hral a lore poznám, čiže moja zvedavosť bola pomerne vysoká a potom to aj tak dopadlo. Nefunguje tu totiž takmer nič a nemienim ten film chváliť iba preto, že existuje. Jo, aj ja som za to rád, moje štrnásťročné ja sa teší jak nikdy, ale výsledok je úmorný a nesúrodý až bieda. Samotní animatronici vyzerajú identicky, ako v hrách, takže za to plus, ale ak by som čo už len začal rozprávať o akejkoľvek dramaturgickej zložke daného snímku, všetko by sa rozpadlo. Vízie hlavnej postavy vedú nikde, záverečný twist sa ani nedá nazvať twistom, animatronici sú tu maximálne nevyužitý, postava policajtky zbytočná. A tak ďalej. Mrzí. Viac TU. | Hodnotenie: 3/10 | ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Hrou jsem nepolíbenej. Nicméně ani to mi nebránilo v tom abych dal filmu šanci. Zvlášť když mělo jít o film z ranku hororovýho. Nevím jestli to mělo být vtipný, zábavný či myšleno jako regulérní horor? Každopádně ani jedno z toho nevyšlo. Mám rád ujetosti všeho druhu a třeba takovej Willy's Wonderland(2021) mi sednul. Tohle byla ale těžká nuda nebo mě to aspoň za srdce nevzalo. Možná playeři této hry tento film ocení víc než já. 1hvězda. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Hneď pri začiatku ma napadol Cageho Willy's Wonderland. A sú si hrozne podobný, ale Nicolas je vo všetkom oveľa lepší, Tato postava ma strašne iritovala, svojim chovaním i svojimi činmi. Je možné, že sa nájdu takýto psychicky labilný ľudia, ale, že by už dávno nepobývali na psychiatrii sa mi nechce veriť. A tá policajtka bola úž vážne klincom do rakvy celého hlúpeho filmu. Lebo toľko klišé a fádnosti som už dávno nevidel, ako to bolo v tomto filme. Josha Hutchersona poznám ako fajn týpka v dobrodružných komédiách, ale tu mu to vážne nesadlo, bol hnusný až odporný. Strata času, lebo aj tie mordy nestali za veľa a hračkársky roboti boli viac k smiechu ako k mrazivosti. Keby som bol na to v kine, odídem medzi prvými, takto som vydržal, ale tiež tam hrala pevná vola. Slabé 2*. ()

_DAVE_ 

všetky recenzie používateľa

S jistou dávkou sebezapření se na to dalo dokoukat. (Sociální kontakt s dětmi je nutný :)  Ale film je tak moc plochý, jako jeho herní předloha. Když chcete udělat seriál podle Last of Us, tak se máte čeho chytit. Ale dělat filmy podle (původně) flashových her? Ano chápu, cílová skupina to docela ocenila a to je důvod proč vlastně filmy vznikají, aby zaujaly nějakou cílovku a pak vydělaly. Ale tohle bylo enormně mdlé. Opravdu. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (15)

  • Ve filmu se měl objevit Mark Fischbach. Avšak v době natáčení filmu pracoval na svém vlastním snímku Iron Lung (2023), a tak musel roli v tomto filmu odmítnout. (Nowster177)
  • Úvodní logo Universalu problikává a škvrčí stejně jako videokamery v bezpečnostní místnosti. (DJMaroko)

Súvisiace novinky

Scorseseho Zabijáci nevydělávají

Scorseseho Zabijáci nevydělávají

06.11.2023

Zabijáci rozkvetlého měsíce, epický western Martina Scorseseho za 200 milionů dolarů, za sebou mají tři víkendy v kinech, a za tu dobu vydělali celosvětově 119 milionů. Béčkový horor s pětinovým… (viac)

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (viac)

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

29.10.2023

Producent Jason Blum (Neviditelný, Uteč) si může mnout ruce, má totiž čerstvě na kontě další ohromný hororový hit, který navzdory slabším reakcím zaznamenal pro Blumhouse vůbec nejlepší otvírák v… (viac)

Reklama

Reklama