Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Guy Carter je absolvent architektúry, má krásnu ženu a dieťa na ceste. Kde je teda problém? Už rok sa mu nedarí nájsť prácu v odbore, ktorý vyštudoval. Nutne potrebuje peniaze, takže sa ujme brigády s popisom „rozvoz". Čoskoro sa však ukáže, že bude namiesto pizze rozvážať prostitútky. Čaká ho jedna bláznivá a dlhá noc, pre ktorú odhodí zopár zábran a možno nájde aj stratenú hrdosť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (64)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pie fucker by sa už mal na teenage komédie vykašľať. Celý film pôsobil strašne strnulo a nudne. Niežeby samotný film bola nejaká veľká zábava, ale Biggs to celý čas ťahal na dno. Okrem skutočne vtipných scén mi tu najviac chýbali aj nejaké poriadne nahotinky, keď už je to komédia o prostitutkách. Výsledkom je nuda, ktorá nestojí za pozretie. 4/10 ()

URBAN 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem podprůměrnou komedii s pokusem o další American Pie, ale nakonec to bylo milé překvapení a příjemné ztrávení večera. A kromě toho že tento film táhl Jason Biggs tak i holky překvapily a tahaly jej spolu s ním. Asi si při tomto filmu neprotrhnete bránici, ale bavit se budete. ( 24.8.17/MAC ) ()

Reklama

Dragoh 

všetky recenzie používateľa

Klasické rysy moderní komedie - nechutnosti, absurdity, situační humor. Ale na rozdíl od jiných komedií s těmito rysy byla jejich exekuce v tomto filmu opravdu dobrá a u takového filmu bych nečekal i nějaký hlubší význam. Naučil mne, že není důležité být tím nejlepším rodičem, ale je důležité se snažit. Na druhou stranu se ve filmu objevovalo spoustu klišé sentimentálních scén, ale to se dalo očekávat. ()

jarmik 

všetky recenzie používateľa

Říkal jsem si, že to třeba občas bude vtipné aspoň jako Prcičky. Občas to bylo vtipné jako ty nejhorší Prcičky, tuším pátý a šestý díl. Asi dvakrát jsem se zasmál, takže dávám dvě hvězdičky. Ale jen proto, že jednu už dávám jen v případě slitování se nad potenciálním odpadem. Tohle mělo aspoň pár záblesků průměrnosti a nějaký příběh, i když slabý, předvídatelný a ohraný. ()

Mikecat 

všetky recenzie používateľa

Bohuzial ani Jason Biggs z "prci prci" nedokaze urobit komediu komediou pokial pokulhava scenar rezia a pribeh. Chcelo by to okorenit osolit, zaradit rychlost a uvolnit rucnu brzdu aby to bola pecka takto je to len call girl bez akcie poriadneho tanca a stavy(az na jednu scenu) dobra scena s vibratormi, inak bieda, prestrihy s manzelkou boli fakt trapne cele to bolo nejake spomalene. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama