Reklama

Reklama

Traja síce skúsení, no zato mierne nešikovní noční strážnici, zaúčajú mladého nováčika počas jeho prvej služby. Keď sa do jedného zo skladov dostáva nečakaná zásielka, všedné povinnosti a rutina sa rázom menia v nočnú moru. Po invázii upírov im tak neostáva nič iné, ako spojiť svoje sily s nebojácnou novinárkou miestnych bulvárnych novín, ktorá ako jedna z mála prežila. Napriek tomu, že je pre túto špecifickú bandu prvoradou úlohou záchrana života, už čoskoro si uvedomia, že ich čaká omnoho náročnejšie poslanie, ako len dostať sa do bezpečia. (*CARNIFEX*)

(viac)

Recenzie (28)

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

To, že sú osemdesiatky opäť v móde je už každému absolútne jasné. Pri tomto filme si tvorcovia zase poriadne uleteli a vytvorili v podstate paródiu na upírsko-zombie horory. Klasická hlasná elektronická hudba, naivné postavy, veľa hororového klišé. Ale aj prekvapujúco trefné a vtipné hlášky, dobrá akcia a stráviteľná stopáž. V porovnaní s ostatnými brakmi je to aspoň priemer, ktorý sa dá bez ujmy dopozerať. 45 %!! ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mesto Baltimore zasiahne správa o tom, že populárny klaun po návrate z Rumunska zomrel. Jeho mŕtvola sa dostane do skladu, ktorého bezpečnosť majú na starosť absolútne neschopní strážnici. Väčšinu času v práci trávia sledovaním ženských kolegýň na kamerách alebo hraním kariet, ale keď telo klauna náhle zmizne, dostanú konečne príležitosť ukázať, čo sa v nich skrýva. - Takéto niečo si predstavujem pod pojmom neškodná zábava. Tvorcovia nič neriešia, spracúvajú hororovú tému úplne po svojom a dobre sa na to pozerá. Postavy sú sympatické, úsmevne nešikovné, a aj keď herci nie sú špičkoví, zahrali najlepšie, ako sa dalo. Keby sa tvorcovia ešte viac pohrali s klasickými hororovými klišé, mohol z toho byť novodobý kult, ale beztak to je podarene napísané. Počas týchto dlhých zimných večerov sa tomu tých necelých 74 minút podla mňa oplatí venovať. + herec z From Dusk Till Dawn: The Series, Unnatural a February + herečka z Sharknado 2: The Second One a The Black Room ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Sice mám slabost pro klauny, ale tady to nevyšlo. To co jsem viděl mě absolutně nenadchlo a vyloženě jsem se nudil. Takhle dlouhých 80 minut už jsem dlouho nezažil. Pár vtipnejch hlášek by se tu našlo. Ale celkově mi tenhle styl humoru vůbec nesedl. Spíš mi to přišlo až moc trapný. Za vše hovoří opakované ucházení větrů ze zabitých upírů. Za mě nebrat. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Klaun je celkem povedený, herci ušli a párkrát jsem se usmál, takže tak do půlky jsem si říkal, že je to takové průměrné nic proti ničemu, ale pak už mi to neustálé pobíhání a ječení začalo lézt na nervy. Notabene se zompíry si maskéři zrovna práci nedali a nějaké výživnější gore mi také chybělo, byť těch tekutin tady cákalo dost. Jednou se na to podívat asi i dá, ale je to spíš taková znouzectnost. 40% ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Ty 2 hvězdy jsou pouze za to, že je to slušný masakr a krve a různých sraček se tam nešetří jinak se tam nedá co ocenit. Herci jsou ubozí a těžce přehrávají (ta ženská, Rajeevovi bych nedal roli ani v Asylumu ) a o humoru se ani nevyjadřuji. Asi je strašně těžké v 21 století natočit kvalitní horor tady se zmohli jen na černocha co chodí v sandálech a má rád chlapečky a prdící upíry po smrti (1 to je možná vtipné,když se to opakuje cca 5krát po sobě už není) Jinak hercům bych nevěřil jejich roli ani kdyby hráli v amatérském pornu na tož tak tady. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama