Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatický Goofy sa so svojím dospievajúcim synom Maxom vyberie na veselú cestu naprieč krajinou. Cestou k starému rybníku sa ocitnú až po svoje ovisnuté uši v problémoch. Vo filme uvidíte množstvo akčných scén, únikov o vlások, a dokonca aj vtipné stretnutie s Bigfootom. Zistí nakoniec Max, že podobať sa na tak trochu streleného otecka nie je na zahodenie? Odpoveď na otázku sa dozvieme v závere, keď Max a Goofy vybehnú na pódium na tom najúžasnejšom rockovom koncerte v dejinách. (Disney+)

(viac)

Recenzie (59)

danielwanderer 

všetky recenzie používateľa

Včera mi až tak zimomriavky po tele behali keď som po veľmi dolhom čase si len tak nostalgicky pustil videokazetu, ktorú som dostal ako šesť ročný na vianoce. Goofyho film, ktorý je možno viac film jeho syna Maxa, ktorý bol kedysi mojim idolom :). Príbeh mladého rebela, ktorý chce zapôsobiť na dievča menom Roxana a tak jej dosť škaredo zaklame, že cez prázdniny ide na koncert do L.A. (júú Powerline), namiesto toho aby povedal pravdu, že ide na prázdniny so svojim otcom. A tak začína bláznivá cesta cez Ameriku až do... Uff, ja ten film ešte stále poznám takmer naspamäť :). Moja srdcovka, prepáčte, že nadhodnocujem :). ()

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Z nostalgie dávam 4*, ako dieťa som totiž zbožňoval pozerať tento film na videokazete. V tom čase som tým bol úplne ohúrený, dnes ma príjemne prekvapilo, ako dobre u mňa táto rodinno-tínedžerská road-komédia s hudbou z 90tych rokov funguje. A vzhľadom k roku vzniku to ešte stále vyzerá výborne. (70%) ()

Reklama

MMJ 

všetky recenzie používateľa

Takže co k tomuto říct.... Jezero Osudu ? Los Angels ? To je Yetti ? Aha..Já myslel že je to nějaká vyplašená, opelychaná, zlá opice který sebraly banán a ona utekla z nějaké daleké jungle.. Ale Roxaně a Maxíkovi jsem o přál již od začátku. "kolikpak má na hlavě vlasů Děd Vševěd" ? A nakonec.... BUM ! .... Za mě dobrý 3***.. 55% S pozdravem - Goooofyyyy ()

arbakel 

všetky recenzie používateľa

Tomuto filmu mozno vycitat vela veci tak ako snad kazdemu programu pre deti, ale zaspominajte si ake to bolo, ked ste vy sami boli detmi... Ked som tento film ako fanusik serialu a vlastne kazdeho kresleneho filmu videl, nepovazoval som to za premrhany cas (mal som asi jedenast alebo dvanast)... A o tom to je, tento film je prednostne urceny detskemu divakovy. Je to film o rodicoch a ich dospievajucich detoch, prvych laskach, trapasoch... a samozrejme o MEGAVOLTAKOVI! :D ()

Durdas 

všetky recenzie používateľa

Pro mě je "Goofy na výletě" jeden z nejlepších a nejmilejších filmů mého dětství, který si rád pustím i teď. Je to podle mě hodně nedoceněný film a nevím, jestli k tomu přispívá právě postava Goofa. Je sice pravda, že ho zrovna nemusím, ale tady mi vůbec nevadí, ba právě naopak, bez Goofyho by film nebyl ono. Navíc jsou ve filmu pro mě nezapomenutelné písničky a scény. Takže pro mě je to jasných 5 hvězdiček. Mám tenhle film prostě rád. ;-) :-) ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (8)

  • Meno P.J. je skratka od "Pete Junior". (m.a.t.o.)
  • Goofy jazdí na automobile AMC Pacer. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama