Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(46)

Obsahy(1)

Satirický seriál sleduje téměř pravdivé patálie 45. prezidenta USA Donalda Trumpa, jeho veselé skupiny poradců a rodinných příslušníků. Vstupte za dveře Bílého domu a naskytne se vám zcela otevřený pohled na typický den v Trumpově světě. (HBO Europe)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (47)

Série 1 (2018) (S01) 

Politická satira občas vtipná viac a niekedy menej ale celkovo skôr liberálna ako neutrálna a tým trochu stráca na svojom čare. ()

State of the Union (2018) (S01E01) 

Divák by musel poznať podstatne lepšie americkú politickú scénu aby vedel viac o postavách a udalostiach, ktoré sa spomínali v tejto epizóde. Každá krajina má svoju obludu (Slovensko Fycca, češi Zemana a pod.) ktorá sa stáva terčom vtipov "umelcov humoristov", avšak zaťahovať do toho ešte aj vzhľad detí prezidenta Štátov nacistických...to je dokonalým obrazom liberálneho zmýšľania ľudí. ()

Disaster Response (2018) (S01E02) 

Prezident po služobnej ceste na Aljašku, kde zúri lesný požiar zisťuje že ho nebaví lietať kvôli každej hlúposti naprieč štátmi a tak sa rozhodne pozháňať si dvojníkov... ()

Rolling Back Obama (2018) (S01E03) 

Prezident Trump potom ako zruší všetky opatrenia Obamacare upadne do hlbokej depresie...síce sa tvorcovia seriálu snažili zaujať tým ako poukážu na to že Trump trpí traumou z Obamu ale dokázali iba ukázať akou traumou trpia oni sami pretože prezidentom je práve Trump. ()

Family Leave (2018) (S01E04) 

Donaldovi Trumpovi pri jeho vládnutí pomáha v tejto epizóde najmä ivankatrump.com...mať polovicu titulkov napísané bielom v dolnej polovici obrazovky na bielom podklade ádpisu s breaking news v seriály ktoré pochopiteľne vôbec nevidieť dokáže iba HBO GO... ()

State Dinner (2018) (S01E05) 

Donald Trump privíta na každoročnej pracovnej návšteve kanadského premiéra Justina Tredeaua...jednak je vidieť neuveriteľná frustrácia liberálnych autorov nad víťazstvom Trumpa a ich "obdivné" pohľady k liberálnej Kanade (ich premiér však za Trumpom č sa týka "inteligencie" nezaostáva), jednak je to najvtipnejšia epizóda a jednak hodnotenie filmu "Call me by your name" Trumpom že ak chce vidieť súložiť starého chlapa s mladým chlapcom pôjde na dovolenku na ktorej uznávaný americký idol prefukoval zadočky teenagerom vynieslo tejto epizóde status tej najlepšej.Plus poznámka že s touto epizódou nemá Rusko nič spoločné to zabila (aradoxne hneď v úvode) ešte viac. ()

Media Strategy (2018) (S01E06) 

Donald Trump sa naplno venuje vojne s médiami ktorých pozornosť si získal svojimi daňovými priznaniami, na ktoré upozornil anonym z jeho okolia - jeho syn...nádherný obraz toho ako by média bez politikov neboli ničím a politici bez médií tiež. Koľko ľudí by bez článkov o Fyccínim, Zemanovi či Babišovi stratilo zmysel svojho života človek ľahko zistí ihneď potom ako si pozrie ich príspevky na sociálnych sieťach. ()

Wealth Gap (2018) (S01E07) 

Prezidenta trápi že vypadol z rebríčka najbohatších ľudí, ktorý každoročne uverejňuje časopis Forbes... ()

Government Shutdown (2018) (S01E08) 

Donalda Trumpa trápia protesty proti zákonu o práve na držanie zbraní a zároveň proti tomu že Spojené štáty stoja pred platobnou neschopnosťou nakoľko Kongres nie je schopný schváliť návrh štátneho rozpočtu...KFC rules. ()

Church and State (2018) (S01E09) 

Prezident sa snaží zvýšiť si popularitu tým že začne vyznávať kresťanstvo a jeho synovia sa snažia zblížiť so svojim švagrom Jaredom... ()

First Pitch (2018) (S01E10) 

Prezident si nie je istý či dokáže hodiť prvý nadhod baseballovej sezóny v zápase týmu Washington Nationals a Ivanka chce otvoriť školu pre dievčatá v Afrike... ()

Russia Investigation (2018) (S01E11) 

Prezidenta čaká vyšetrovanie pred senátom z dôvodu pofozrenia o zasahovaní Ruska do prezidentských volieb...kampaň demokratov v primárkach a zábery na ničenie kostolov aby sa ozrejmila mentalita ich voličov boli viac vtipné ako výpoveď Donalda Trumpa v senáte. ()

First Family (2018) (S01E12) 

Donald a Melania Trump prechádzajú manželskou krízou ktorá sa najviac podpíše na Donoi juniorovi...tak ako sa trauma dobrých vzťahov Trumpa s Putinom podpísala na všetkých liberáloch čo je vidieť v úvode epizódy v momente keď Donald pobozká ruskú vlajku. ()

Mueller Probe (2018) (S01E13) 

Donald Trump zisťuje že celý jeho kabinet obdivuje Roberta Muellera a snaží sa všetkých získať opäť na svoju stranu... ()

The Senior Vote (2018) (S01E14) 

Trump sa rozhodne vo svojej kampani zamerať na seniorov...smutno-vtipné momenty v epizóde v ktorej liberálni tvorcovia odhaľujú svoju traumu z toho že aj starší ľudia majú právo voliť. Ak sa však sám zameriate vo svojej kampani iba na mladú generáciu ktorú chcete získať legalizáciou marihuany to niečo úplne iné... ()

The Wall (2018) (S01E15) 

Časť verejnosti nalieha na prezidenta aby začal so stavbou múru na hraniciach s Mexikom... ()

Civil War (2018) (S01E16) 

Mike Pence sa snaží Donaldovi Trumpovi vysvetliť ako viesť kampaň ktorú by nepostavil iba na rasizme ale v zmysle tradičných hodnôt zatiaľčo Mikeova žena Karen sa ho snaží nahovoriť aby v ďalších voľbách kandidoval namiesto Trumpa... ()

Militarization (2018) (S01E17) 

Donald Trump začína vojenskú prehliadku s pomocou poradcu pre národnú bezpečnosť Johna Boltona... ()

Trump Tower-Moscow (2019) (S02E01) 

Donald Trump sa dozvedá o nelichotivých výsledkov svojho podnikania v posledných rokoch a ťelí neochote senátu postaviť jeho vežu v Moskve.,..Putin, Trump a znižovanie emisií, toľko stačí k liberálnemu orgazmu. Zrejme jediným vtipným momentom je Trumpova dlhá kravata. ()

Reklama

Reklama