Reklama

Reklama

Neuvěřitelná

(seriál)
  • USA Unbelievable
Trailer
USA, 2019, 6 h 29 min (Minutáž: 44–59 min)

Tvorcovia:

Susannah Grant

Hudba:

Will Bates

Hrajú:

Toni Collette, Merritt Wever, Kaitlyn Dever, Vanessa Bell Calloway, Dale Dickey, John Hartmann, Austin Hébert, Liza Lapira, Kai Lennox, Danielle Macdonald (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(8)

Jedna mladá žena obviněna ze lži o znásilnění a dvě detektivky vyšetřují sérii děsivě podobných útoků. Podle skutečných událostí. (Netflix)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (8)

Epizoda 1 (2019) (E01) 

Zatial slusna psychologicka drama. Je pravda, ze moja dovera v mladucku Dever nie je uplna, pri v seriali zobrazenych pochybnostiach, ale rovnako ma nenechal chladnym pristup panov detektivov. Chyba mi tam "zensky" vysetrovatel, ktory v tychto pripadoch udajne vzdy je, pre "psychicku pohodu" napadnutej. 60% ()

Epizoda 2 (2019) (E02) 

Rozhodne zaujimavejsi dej, "uveritelna obet" (ano, viem, ako to v kontexte vyznieva, ale tak jednoducho na mna posobila) a dve velmi zaujimave mravnostne detektivky - zeny, ktorych pritomnost chybala v prvej epizode. Vyborne doplnenie a roztiahnutie linii. Velmi slusne 75% ()

Epizoda 3 (2019) (E03) 

Women power at its best. ;) "Snad nahoda tomu chtela", ze dve vsimave detiktivky si dali dve a dve dohromady a zavetrili korist a rozhodli sa vyuzit k vysetrovaniu i institucializovanu "men power". Collete to ozivila. Moze byt. 70% ()

Epizoda 4 (2019) (E04) 

Presne ako poukazal i zaver. Premotivovany a nabudeny policajt moze velmi jednoducho prist k zlym zaverom a nevinnemu velmi lahko "zavarit". Od prvej minuty v zaujati. Slusne to odsypa. Dojem z nepatricnej absencie zenskych vysetrovateliek a psychologiciek, ktory som mal v prvej epizode, kazdym dalsim dielom vydatne vyvazuju. V tomto to bol "gulecnik s kolegynkami". ()

Epizoda 5 (2019) (E05) 

Druidka z uvodu bola uz ina liga. Tak vyrovnana so vsetky mudra ako "budha". Very hard to "match". :) Opat velmi slusna epizoda a pacilo sa i vyobrazenie "chemie" v zamestnani a i na pode FBI. Poznam ten frustrujuici pocit v inych pracovnych ulohach a viem si velmi dobre predstavit, ze to musi byt uplne inde, ked sa jedna o kriminalne vysetrovanie. ()

Epizoda 6 (2019) (E06) 

Paci sa mi ako scenaristka a dramaticka Becky Mode, zo svojho zenskeho pohladu zlomila stereotypy a su to v tomto serialy presne zeny-vysetrovatelky, co vlezu do bytu s telefonom na uchu bez pozdravu, kde chlap chysta veceru, pripravi atmosferu pohody, ci sa stara o deti, a len sa na ne s chapavym pohladom pozera a ani necekne, ze si nervy a pracu tahaju domov. :D Pokec policajtiek v aute bol vynikajuci. :) A ten zaver, pekne. ()

Epizoda 7 (2019) (E07) 

Az po samotnu akciu i vratane nej, to bol "len" nadpriemerny, obcas az dokumentarny diel v porovnani s emocionalnym zaverom u psychologicky za tonov klavirnej hudby. Pocity v zavere to u mna dvihli na plny pocet. ()

Epizoda 8 (2019) (E08) 

Trochu privela popraskovane "cukrom", ale psychicke spamatanie sa mladej zeny rozhodne zahrialo pri srdiecku. Mierne mi linia zaveru nesla dohromady so smerovanim a naladou v predoslych dielov a obcas podla mna tlacili v honbe za "spravodlivostou a spravnactvom" v zavere az moc. To mi prislo neprirodzene. Napriek tomu celkom fajn. ()

Súvisiace novinky

Watchmeni vedou Emmy nominace

Watchmeni vedou Emmy nominace

28.07.2020

Televizní akademie oznámila své nominace pro 72. ročník cen Emmy. Ty se každoročně udílejí nejlepším seriálům, minisériím, televizním filmům a zábavním pořadům, přičemž jejich výběr probíhá na… (viac)

Reklama

Reklama