Reklama

Reklama

Boj s terorizmom nadobúda úplne iné rozmery. James Silva (Mark Wahlberg) práve dokončil so svojím tímom zdanlivo úspešnú operáciu, kde zneškodnili agentov KGB. A dostáva ihneď novú úlohu. Má nájsť stratenú zásielku, kde bolo cézium, ktoré slúžilo na výrobu špinavých bômb. Na veľvyslanectvo USA však dorazí radový policajt Li Noor (Iko Uwais), ktorý chce získať azyl výmenou za informácie vedúce k nájdeniu látky. Informácie sú zašifrované na disku, ktorý priniesol. Ten sa však za 8 hodín sám zničí. Kľúč má iba vo svojej hlave Li... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (9)

  • Mark Wahlberg prednesie vo filme hlášku: "Ľudia spia v noci spokojne vo svojich posteliach len preto, že drsní muži sú pripravení konať násilie v ich mene." Ich o odkaz na výrok spisovateľa Georgea Orwella. (megajalec)
  • Natáčení začalo v listopadu 2017, natáčelo se v Georgii (USA) a v Kolumbii. (Varan)
  • Písnička, která hraje na koncu filmu, je „Is You Ready“ od Migos. (Duoscop)
  • 5. února 2018 se během natáčení v Kolumbii objevil i kolumbijský prezident Juan Manuel Santos. Režisér Peter Berg mu dokonce nabídl, jestli s ním nenatočí jednu akční scénu. (ČSFD)
  • Film měl být správně natáčen v některých asijských městech, ale byl natočen v Bogotě v Kolumbii. Byla odvedena velmi dobrá práce, která skrývala pravou identitu města, ale v jedné scéně byla vidět kolumbijská vlajka, stejně jako několik obchodů ve španělštině. (Kudly4)

Reklama

Reklama