Reklama

Reklama

Batman Ninja

  • Japonsko ニンジャバットマン
Trailer

Obsahy(1)

Batman Ninja cestuje napříč časem kvůli stroji času. Tento stroj přesune většinou Batmanových nepřátel do feudálního Japonska. Do této doby se nakonec dostane i Batman s pár spojenci. Mezitím si padouši zaberou a rozdělí území Japonska. Batman vyčerpá veškerou svou techniku skoro hned, a tudíž musí spoléhat na svůj intelekt a na své spojence. Jejich cílem je nastolit pořádek v Japonsku a vrátit se do současnosti. (kellne)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (59)

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Previezť zločincov z Gothamu do starých dôb Japonska a obohatiť to niekoľkými prvkami sa zdá ako zaujímavý a vcelku bizarný nápad, avšak Batman Ninja je naozaj film určený skôr pre publikum, ktoré má v obľube DC Comics a rado by videlo jeho postavy v bizarnom prevedení. Ja bohužiaľ k tejto skupine divákov nepatrím a z tých rôznych ninja vsuviek som mal pre zmenu veľmi negatívne pocity a nebyť animácie, hudby a z poslednej tretiny aj fajn súboja medzi Jokerom a Batmanom, hodnotenie by som dal dokonca ešte nižšie. ()

Leptir23 

všetky recenzie používateľa

Ninja Batman, nám v poslednej scéne ukázal aký mal vlastne celý film potenciál Vo filme Batman: Gotham by Gaslights všetko klapalo a malo šmrnc tej doby. Tu to však nefungovalo a to kvôli inej filmovej kultúre, a roztrieštenému konceptu. Úvod bol skvelý a bol som ochotný odpustiť aj prípadné nedostatky, ktoré plynú zo zahraničnej produkcie. Predsa len sa na postavy a grafiky od WB pozerá tak nejak lepšie. Animované DC majú aj tak svoje čaro ktoré nám v hraných filmoch chýba. Ako sa hovorí koniec dobrý všetko dobré, no vďaka potitulkovej scéne ani ten koniec nebol boh vie čo. Každopádne oceňujem vidieť aj príbehy, ktoré majú zvrat a aj napriek obohratému deju dokážu prísť s niečim novým ako je napr. postava Gorilla Grod. Za mňa solidných 65,9% ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Prvá polhodinka mi prišla veľmi dobre vymyslená a dosť ma to bavilo v tomto japonskom štýle. Fakt to tí šikmáči dobre spracovali, vizuál, animácia a akcia kvalitná ako je zvykom u DC animákov. Škoda, že sa na to na konci zvrtlo do štýlu Pacific Rim, ktorý k Batmanovi moc teda nesedí. Inak fajn úlet a niekomu to môže prísť ako svieža (a nevídaná) zábava. 65% - 3* ()

baiskon108 

všetky recenzie používateľa

„Myslíte si, že jste slyšeli každý Batmanův příběh?“ – tenhle jste nám klidně mohli zatajit :D. Už podle názvu jsem nečekal nic jiného než slizem splácané Japonsko a Gotham dohromady. Ale i tak mi spadla držka ve chvíli, kdy se japonské domy začaly měnit v obří transformery (zní to dost divně, ale ještě divněji se to sleduje). ()

Waldir 

všetky recenzie používateľa

Idea zasadiť batmanov príbeh do prostredia historického japonska mi ihneď prišla extémne zaujímavá a pútava. Postava netopiereho muža je do danej atmosféri žánru priam ako stvorená a vlastne až po prvých traileroch sa mi v hlave vynorila otázka prečo s danou myšlienkou neprišiel niekto už v minulosti (ak tomu tak bolo, ospravedlnte môj nedostatok informácií). Samotný výsledok je však pre mňa osobne sklamaním, nakoľko je Batman Ninja štandartné akčné anime so všetkými anime klišé, s tou výnimkou, že sa v deji vyskytujú postavy z Gotham City. Ničím neprekvapí a zároveň ani dostatočne nevyužíva možnosti, ktoré daný námet ponúka. Nebyť naozaj výbornej štylizácie a animácie, tak by som s hodnotením šiel rapídne nižšie a vlastne už aj samotné tri hviezdičky sú len s prižmúrenými očami. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Jedná sa o jediné (pokiaľ nepočítame interaktívny film Batman: Death in the Family, 2020) médium mimo komiksov, ktorý má všetkých štyroch hlavných Robinov. (Patkub321)
  • Bojové scény byly točené s živými herci a poté předělány do filmu. (kellne)
  • Po útoku na batmanov úkryt Bruceovi zmizne brada a Selina má zrazu krátke vlasy. (toi-toi)

Reklama

Reklama