Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor genetiky Adam Slope (Jonathan Silverman) se snaží naklonovat svou zemřelou ženu Dawn (Jennifer Finnigan). Jenže žena, kterou vytvoří, je jiná než ta, kterou miloval. A tak se pokouší znovu a znovu v zoufalé snaze získat Dawn zpátky přesně takovou, jaká byla... (mac000)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Ja mám tieto scifi nápady veľmi rada. Potenciál Andover je však už od začiatku utopený v doslova otravnej snahe rozosmiať diváka - drvivú väčšinu čase neúspešnej. Tie, ktoré padli na úrodnú pôdu pôsobili skôr ako zhoda náhod. Netvrdím, že sa má takýto príbeh brať smrteľne vážne, to vôbec nie, ale Perlman postráda akýkoľvek cit pre tú správnu mieru. V scénach, ktoré nie sú kŕčovité práve kvôli tejto snahe je to celkom fajn. Tak možno nabudúce to vyjde. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ako by človek ohodnotil "Andover"? Film ma rozhodne zaujal svojou témou, ktorá mala veľký potenciál, no nemám pocit, že tvorcovia sa rozhodli pre najlepší spôsob ako podať tento film. Môj najväčší problém je pocit, že z toho tvorcovia chcú urobiť komédiu. A hoci to nemusí byť hneď na škodu, tak vyťažujú z toho veľmi veľmi málo. Pretože si človek uvedomí, že je veľké množstvo lepších filmov, ktoré načreli do témy návratu do života a vyťažili z toho viac, ako napríklad nedávno videný film "Realive". Aj keď to nie je o klonovaní, tak určite to malo lepší uhol na to, ako povedať svoj príbeh. Osobne by som povedal, že najviac tento film degradujú 2 veci. Hudba, ktorá neustále musí tomu dať ten komický tón a nedostatok emócií, ktoré z filmu dostaneme. Myslím si, že začína to celkom dobre. Vidíme ako sa Dawn a Adam zasnúbili, ich krétke spoločné chvíle a následne smrť a pohreb. A po prvé (alebo povedzme druhé) klonovanie je to spracované celkom dobre a dokonca by som povedal, že aj uveriteľne. No potom sa to rozhodne ísť úplne nesprávnym smerom a rozsype sa do scénok, kde sa človek výrazne nezasmeje. A uvidíme postavy, ktoré akosi nevedia urobiť dobré rozhodnutia. Napríklad Emma je mi sympatická, no potom sa počas filmu rozhodne pre niečo, čomu úplne nerozumiem. Je zaujímavé vidieť, že rôzni ľudia budú mať na klon Dawn rôzny vplyv a čo je podľa mňa super je pravda, že aj keď by sme urobili všetko správne, tak to nebude láska, ktorá tam kedysi bola. A čo sa mi osobne tiež páči je, že film má podobnú myšlienku ako mal aj "When We First Met". A niekedy je treba ľudí nechať ísť. Alebo sa s vecami zmieriť a nájsť nový smer. Takže to na filme oceňujem. No nemyslím si, že je hodný vášho času. Myslím si, že máte veľké množstvo lepších filmov, ktoré oceníte viac. "Andover" je podľa mňa pozerateľný, no neprináša nič, čo by stálo výrazne za zmienku a rozhodne mohol svoj potenciál využiť lepšie. Hodnotenie: C ()

Reklama

Reklama

Reklama