Reklama

Reklama

Bitkári 3

  • Česko Nikdy to nevzdávej 3 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý šampión MMA Case Walker (Michael Jai White) sa drží v úzadí a víťazí len na malých regionálnych zápasoch po tom, čo sa odmietol pripojiť k silným novým ligám, ktoré tlačia svojich bojovníkov k užívaniu drog zvyšujúcich výkon. Walkera presvedčí starý priateľ a renomovaný bojovník Brody James (Josh Barnett), aby sa k nemu pripojil v Thajsku a trénoval ho na veľký súboj proti dosiaľ neporazenému a smrteľne nebezpečnému Caesarovi Bragovi (Nathan Jones). Počas tréningu je Brody zranený. Walker pod tlakom bezohľadného a veľmi vplyvného promotéra Huga Vegu (Esai Morales) súhlasí s tým, že Jamesa nahradí a bude bojovať so svojím zatiaľ najťažším súperom - ale iba za jeho vlastných podmienok. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (55)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Kto potrebuje vypnúť a pozrieť na niečo nenáročné, no pritom ale nie nudné, tak myslím, že tento snímok je dobrá voľba. Michael Jai White je výborným interpretom bojových umení na plátne, čo dokazuje aj v tomto prípade. Navyše ma pobavila aj postava "magora" Bragu, ktorý tu bol i keď hrozivý, no aj napriek tomu komický. Škoda, že ho tu bolo tak málo. Priemer. 60/100 ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Příjemné překvapení. Příliš jsem nečekal a dostal jsem vlastně více, než jsem vůbec chtěl. Michael Jai White je stále ve formě a byť jeho herecký výkon je spíše úsměvný, v ringu je jako lev. Akce je tedy dostatek a je solidně natočená, líbila se mi atmosféra filmu i děj mě vtáhnul, tedy o nudě nemůže být žádná řeč. Jediným zklamáním je Tony Ja, který se v závěru filmu svým řvaním poněkud ztrapnil. Nathan Jones je stále svině. 75% ()

Reklama

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Brody James (Josh Barnett) chce, aby ho na zápas v Thajsku trénoval Case Walker (Michael Jai White). Oponentem mu má být Caesar Braga (Nathan Jones), ale vše nejde podle plánu... První zápasník, kterého Michael Jai White v úvodu v ringu porazí, je Ron Smoorenburg. Tony Jaa má pouze takové ztřeštěné cameo. JeeJa Yanin je na tom o trochu lépe, protože se dostane i do ringu, ale je to pouze malá rolička o třech scénách. Nathan Jones má na tiskovce ohlašující zápas triko s dobrým nápisem (EAT - SLEEP - DESTROY), ale v samotném filmu kromě finále dostane dost málo prostoru. Ještě zaujme namyšlený zápasník Cobra, kterého hraje podle IMDb Eoin O'Brien, ale filmové titulky tvrdí Owen O'Brien. Josh Barnett sice hraje jednu z hlavních postav, ale je takový nevýrazný. V závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. HODNOCENÍ 50% ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Na M.J. Whitea sa stále dobre pozerá a navyše nie je márny ani ako režisér či scenárista. Obe pokračovania Never Back Down, ktoré sa zrodili pod jeho režijnou taktovkou dopadli uspokojivo a spomedzi martial arts filmov, zaoberajúcich sa MMA im s výnimkou Warriora sotva môže niečo konkurovať. Whiteovi sa tu sympaticky podarilo zhromaždiť slušnú zostavu bijcov či už zo strieborného plátna alebo z UFC. Taktiež ma potešilo, že Michael Jai sa neberie prehnane vážne a dokáže si kľudne vystreliť hoci aj sám zo seba. ()

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší Down! Určitě i pro to, že mě zastihl v rozpoložení symbiotickém s jeho nábojem a myšlenkou. Prostě ať je to v podstatě v každém směru klišovité, ohrané a nesofistikované, moje vnitřní "Já" takovýmhle kouskem jednoduše tankuje plnou! Imponuje mi postava Caseyho Walkera, která je ve svém "Vědomí", u sebe "Doma" nebo jakkoliv jinak to chcete nazvat. MJW natočil ´devadesátkový´ akční film a jeho bojová forma připomíná arzenál defenzivních i útočných prvků jihokorejského tanku K2 Black Panter! Potěšila účast JeeJa Yanin a Tonyho Jaa, jež předvedl nemalou komickou vložku :) Fighty velmi slušné, poměrně dost zpomalované, rukopis choreografa Stovalla znát je, i když třeba v Undisputed tlačí ještě víc na pilu. Tréninkové metody Caseyho, jeho myšlenkové postoje a vůbec celkové "nastavení" prostě impozantní. Kdykoliv si to dám znovu! ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (4)

  • Scéna v telocvični, v ktorej Cobra O'Conor (Eoin O'Brien) osloví Caseho Walkera (Michael Jai White) "What's up Mr Miyagi? Practicing your wax on - wax off?" je odkazom na scénu Karate Kid (1984), v ktorej Miyagi učil Daniela pohyby rúk tak, že mu dal navoskovať autá. (RigorMortis)

Reklama

Reklama