Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(13)

Místní vyhnanec Roman Mercer musí ovládnout své potlačované psychické schopnosti, aby zachránil jeho vzdálené ajlašské město před paranormálními silami. (Netflix)

Recenzie používateľa brasek k tomuto seriálu (4)

Death's Door (2017) (E01) 

Pilot príliš nenadchol, ovšem ani veľmi neurazil. Mesto niekde na Aljaške, obyvatelia sú terorizovaní duchmi a nikto nevie prečo. Halucinácie, úmrtia, samovraždy... v strede toho všetkého Roman (Avan Jogia), miestny čudák čo vidí duchov a s niektorými aj komunikuje. Na prvú epizódu veľa úmrtí a pokiaľ to bude takto pokračovať tak bude mesto čochvíľa vyvraždené. Dej príbehu a postavy také chudobne jednotvárne. ()

The Ghost in the Machine (2017) (E02) 

Prvá epizóda dopadla ako dopadla tak od druhej som očakával minimálne rozbehnutie príbehu. Ovšem... nič také sa nestalo, skôr ide o krok vzal oproti predchádzajúcej časti. Roman ako hlavná postava je v tejto časti druhoradý, do popredia sa dostáva Bill, ktorý pripláva na lodi do mesta... skoro celá minutáž sa točí okolo neho, niekedy až s príliš nudnými scénami a dialógmi. Seriál sa prvýkrát dostáva do sféry keď krútim hlavou a hovorím: "toto nie, toto je už veľa!", rieka vyplaví desaťročnú mŕtvolu v perfektnom stave, nikto to nevie vysvetliť a nakoniec je to len duchárska ilúzia u patológa na stole je z toho iba mŕtve mláďa veľryby. Budúcnosť tohto seriálu nevidím veľmi pozitívne. ()

The Curse of Copperhead Road (2017) (E03) odpad!

Fakt nechápem! Príbehom zbytočný diel a úrovňou kvalitný hnoj. Dozvieme sa síce čo sa stalo pred pilotom, ale... opäť nové postavy, nový príbeh (fikcia: niekde v S09 sa možno stretnú a vo finále S10 to vyriešia), celá story okolo urýchľovača absolútne nedôveryhodná a smiešna, duchovia a ich prejavy silne podpriemerné. Ak predchádzajúce časti mali úroveň béčka, tak toho je o level nižšie. Ďalšia časť má byť o nejakom exorcizme, tak to ešte vydržím. ()

The Exorcism of Marcus Moon (2017) (E04) 

Pozitívna správa hovorí, že toto bol môj posledný diel ktorý som bol ochotný sledovať. Bol som zvedavý na exorcizmus, lenže od začiatku je tento diel až depresívne nudný a posadnutie Marcusa dosť biedne a vôbec nerozumiem ako zapadá do dejovej línie. Možno zbytočná epizóda, možno to všetko je umne smerované do veľkého finále... isté je však, že seriál je nezáživný, bez tempa a nemá potenciál dlhodobo upútať. ()

Reklama

Reklama