Reklama

Reklama

Day of the Dead: Bloodline

  • Austrália Day of the Dead: Bloodline (viac)
Trailer

Po vypuknutí apokalypsy žije skupina preživších izolovaným životom na vojenskej základni. Medička Zoe (Sophie Skelton) je presvedčená, že jeden z jej pacientov potrebuje naliehavo antibiotiká a presvedčí vojakov, aby sa vybrali na riskantnú expedíciu. Tu zistia, že existuje možnosť vytvoriť vakcínu, ale cesta k nej bude pre nich extrémne náročná. (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (63)

Yoshimitsu 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhý době jsem se dostal konečně k zombie filmu. Posedlý zombík se choval jako retardovaný a zároveň, jak kdyby fičel na kvalitním heroinu a uměl pomalu jen vyslovit jméno ZOE. No k ní mám taky pár slov nevím, jak mohla laboratorní krysa zblbnout celou vojenskou základnu jen, aby si odebírala krev od zombíků a zkoušela testy. Všichni jí to odkývali a riskovali, tak svoje životy. Dávám 55% ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Nemám s týmto filmom problém. Obyčajný zombie akčák. Doktorka sa snaží nájsť vakcínu, avšak do vojenskej základne preniknú zombíci a začne sa streľba. To je všetko. Úvod akčný, záver akčný, stred filmu nuda, ale to sa aj dalo čakať. Nakrútené je to normálne (našťastie žiadny amatérizmus), masky a gore sú fajn. Samozrejme, že pokiaľ niekto v takomto filme hľadá niečo viac, ako napríklad zaujímavý dej, prekvapivé zvraty, neočakávanú pointu či inteligentné jednanie postáv, tak sa mu to nepáči. Prečo by som to robil, keď som čakal len nenáročnú a mierne tupú béčkovú zábavu na odreagovanie a zabitie času. Z tohto hľadiska myslím film poslúži dobre. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Po vypuknutí apokalypsy žije skupina preživších izolovaným životom na vojenskej základni. Medička Zoe (Sophie Skelton) je presvedčená, že jeden z jej pacientov potrebuje naliehavo antibiotiká a presvedčí vojakov, aby sa vybrali na riskantnú expedíciu. Tu zistia, že existuje možnosť vytvoriť vakcínu, ale cesta k nej bude pre nich extrémne náročná. - Neviem, čo týchto tvorcov z Ameriky v posledných mesiacoch ťahá do Bulharska, ale nech v tom pokojne pokračujú, pretože aj tento horor ma velmi príjemne potešil. Príbeh je kreatívny, koncept zaujímavý a sú tu velmi sympatické postavy. Gore je síce rozložené medzi digitálne a praktické efekty, ale CGI v tomto prípade nepôsobí nepríjemne, pretože pri tých stovkách úmrtí v priebehu desiatok sekúnd to príliš nebije do očí. Keby sa to celé držalo v tempe úvodných 12 minút, ktoré sú u mňa za čistých 5 hviezd, bola by to špička, ale napriek tomu, že už to v závere trochu spomalilo, ma to velmi bavilo a už dlho som nevidel Zombie horor, ktorý by mi takto sedel. + herec z 7500, Nocturna a Jackals + herec z Exeter a The Vault + herečka z Leatherface a Fade + herec z Wrong Turn 6: Last Resort + herec z Leatherface ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Od nízkorozpočtových zombie filmov samozrejme žiadne zázraky nečakám, ale aspoň nejakú úroveň áno a hlavne, keď sa honosia menom kultovej klasiky, ale toto bola teda riadny bieda. Dejový základ zostal rovnaký, ako v pôvodnom filme, takže opäť sledujeme skupinu vedcov a vojakov, ako v pozemnom bunkri čelia zombie apokalypse a samozrejme majú na všetko odlišné názory, ale zatiaľ čo tam to fungovalo, rozdiely medzi nimi boli logické a bolo radosť pozerať, ako to napätie medzi nimi stále graduje, toto akoby scenár ani nemalo. Za niečo tu stálo vlastne len tých pár scén z minulosti a línia s posadnutou zombiou, ale ani toto nemá nejakú skutočnú kvalitu, len to jednoducho bolo lepšie, než všetko ostatné, čo je už úplne zlé. A tak už po chvíli som sa začal poriadne nudiť a už ma to prakticky vôbec nebavilo až do konca. Postavy ale nie sú úplne zlé, teda aspoň ten základ zostal obstojný. Takže je tu sympatická hlavná hrdinka reprezentujúca vedeckú stranu, vojenský dôstojník, ktorý všetkému velí a paradoxne práve on sa v celom filme správa najlogickejšie, aj keď z pohľadu filmu by mal byť záporák, no ja som to k nemu určite nepociťoval a ešte posadnutá zombia. Zvyšok už nestojí absolútne za nič. Akcia je tiež veľmi slabá, tých prestreliek a naháňačiek tu je pomerne dosť, ale pôsobia poriadne amatérsky, sú biedne natočené, so slabými efektami a nebavilo ma likvidovanie zombií a ani požieranie ľudí, po akčnej stránke ma tu jednoducho nebavilo absolútne nič. A na technickej stránke môžem pochváliť jedine to, že už som videl aj horšie natočené zombie filmy a ani lokácie nie sú úplne zlé, ale inak sa mi to po vizuálnej stránke vôbec nepáčilo. Takže toto hodnotenie je u mňa veľmi zriedkavé, ale tu nemôžem inak, drvivá väčšina filmu ma absolútne nebavila a ten zvyšok tiež dosahuje sotva priemernú hodnotu. Už nikdy viac. 25% ()

Miseet 

všetky recenzie používateľa

Zombíci? "No zkusím to", řekla jsem si. A, nebavilo mě to, ale přesně to jsem očekávala. Velký plus za masky a za gore, to nemělo chybu. Ale scénář moc promyšlený teda nebyl. Klasický zombie film, ve kterém nechyběla akce. Divný týpek se zamiluje, stane se z něj zombík (který byl teda, mimochodem, dost nechutný), a stále je zamilovaný, holka do které je zamilovaný chce najít lék na zombieismus (jestli je to slovo), a přesně k tomu využívá jeho, toť vše. Po druhé bych si to určitě nepustila. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama