Reklama

Reklama

Filmová legenda Terminátor má za sebou niekoľko nie príliš úspešných pokusov o nadviazanie na prvé dva diely, ktoré sa právom radia medzi najlepšie akčné filmy všetkých čias. Prečo by sa to malo tentoraz podariť? Pretože sa k tejto ságe vracajú dve kľúčové mená s ňou spojené. James Cameron nový film nielen produkoval, ale zároveň viedol celý tím, ktorý pracoval na scenári. Linda Hamilton sa opäť po rokoch stala Sarah Connorovou, ktorú súboje na život a na smrť s dvomi Terminátormi premenili na ultra drsnú hrdinku. Je naučená nikomu neveriť a spoliehať sa len sama na seba. V epickej bitke proti zdanlivo neporaziteľnému nepriateľovi budú Sarah pomáhať Grace (Mackenzie Davis), hybrid človeka  a androida, a starý dobrý Terminátor T-800 (Arnold Schwarzenegger). Aj tak však bude prevaha na strane ich nepriateľa.. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (14)

Trailer 10

Recenzie (1 078)

sepp 

všetky recenzie používateľa

3/10 a to jen za efekty a souboje. Jinak kromě Lindy Hamilton naprosto příšerné herecké výkony, včetně Arnolda, kterej už je prostě starej. Několik logických nesmyslů, co totálně shazují příběh, a úvodní scéna, která má být jasným denialem a zdviženým prostředníčkem všem ostatním předešlým sekvelům, která to už od začátku víceméně všechno zabila. Tohle má být oficiální trojka? Sorry, ta stará, nyní tedy "neoficiální" trojka, byla na hony lepší než toto dílko. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Je to přesně tak blbé/nudné, jak se to jeví z trajlerů. Po fajn úvodní honičce přijde hromada - pravda, ne úplně nudných - keců a pak až úmorně nudná závěrečná akce. Žádná atmosféra, postavy mě nebavily a samozřejmě je to digi jako prase. Jediným zajímavějším momentem je (SPOJLEREK) když se ukáže, že jeden z terminátorů, co po splnění úkolu zůstal vězet v minulosti, si tam založil rodinu, která ani po letech nepoznala (?), že hlava rodiny je robot. O tomhle měl být celej ten film! Co film, sitcom o několika sériích! ()

Reklama

pepo 

všetky recenzie používateľa

Terminátor: Temný osud je veľmi milé prekvapenie. Paramount opäť raz nezvládol kampaň a do kín prekvapivo dorazil kvalitný film.Je veľká škoda, že Tim Miller nie je o niečo schopnejší remeselník. Výborne sa mu darí predať staré aj nové postavy, no v akcii nie je úplne doma. Dobre napísané postavy s uveriteľnými motiváciami a vzájomnými konfliktami sú veľkou devízou. Najmä vzťah T-800 so Sarah je výborne vymyslený a Terminátor je skutočne zaujímavým charakterom. Nech to znie akokoľvek divoko.Úplne by mi stačilo sa poldruha hodiny pozerať na jeho osobný prerod a konfrontáciu so Sarah.Cameronov producentský dozor je tak cítiť a je škoda, že má potrebu tak okato sa vyjadrovať k súčasnej politickej situácii a trendom.Ale inak ide o veľmi solídny akčňák so závanom starej školy. Veľmi silných 7/10 ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

„…ALE MÝM ÚKOLEM JE CHRÁNIT. … „PROČ ZROVNA NÁS?“ …TEBE, DANI. TY JSI MÁ MISE....“ /// Dlouhá úvodní akční sekvence, během který je toho dost podstatnýho vysvětleno i neználkům, hodně odkazů a pomrknutí na první díly (což oceníme my, starci) a příběh o tom, jak zničit nezničitelnýho zmrda. Prostě Terminátor! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na Arnoldovi jsem vyrostl! 2.) Přeříznu mouchu za letu vejpůl! (podélně vole!)! 3.) Thx za titule „vasabi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $185miliónovTržby USA $62,253,077Tržby Celosvetovo $261,119,292Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Žiadny veľký boom sa nekoná ale ide len o obstojný recyklát predošlích dielov a to nemyslím zrovna prvých dvoch častí. Skôr mi to pripomenie taký mix v poradí 3,4,5 filmu. Herecké obsadenie poteší, či už ide o nové neznáme tváre a ani nehovoriac o starých známych, to je proste opojné, aj keď pozeráme na už dosť vyslúžilých hercov, stále majú svoj cveng. Nadchnú, pobavia, očaria, či takmer dojmú. Triková stránka na úrovni, akcia je úderná, hlavne úvod má riadny nápor a tempo. Príbeh neurazí, reboot Skynetu tu môže byť donekonečna. /videl v kine 2x: 80%/ ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (40)

  • Legendární hlášku „I'll be back“ („Já se vrátím“) v tomto filmu Arnold Schwarzenegger (Carl / T-800) nepronese (vysloví ji místo něj Linda Hamilton – Sarah Connor). Schwazenegger tentokrát naopak řekne: „I won't be back“ („Nevrátím se“). (Rominator)
  • Stejně jako první Cameronovy filmy ze série má film rating R, zatímco předchozí dva díly měly rating PG-13. Tim Miller uvedl, že film má rating R, protože "fanoušci si to svým způsobem vyžádali". Původně byly některé scény natáčeny ve dvou verzích – jak pro rating R, tak pro případný rating PG-13. Cameron ale prohlásil, že je to ztráta času. Tvůrci tak od této metody upustili a definitivně se rozhodli pro film s ratingem R. (CinemaRanger)

Súvisiace novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (viac)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (viac)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (viac)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (viac)

Reklama

Reklama